אני המשיח, אני בת 17 עוד ארבעה שבועות, בת גלימית גאה, ממש לא מובטלת והחל מיום ראשון אני כל הזמן בקריות. תיכון מקיף קריית חיים ליתר דיוק... הקייצת, יו קנואו.. בהצלחה בהשתלבות למרות שאני דיי חדשה בעצמי.
עזבי, לא רוצה לדעת... אנחנו רק משמתשים במבנה. לא בסגל... האמת; החבר´ה מקן קריית חיים דיי התבאסו שהקייצת בביה"ס שלהם. מה לעשות.. מוזמנת לקפוץ לבקר. אם את רואה מליון ילדים קטנים ומעצבנים ו30 בני נוער עייפים וחסרי סבלנות עם חולצות כחולות.... זה אנחנו!
שמחתי להצטרף לפורום שכל כך קרוב לליבי... והעולם אכן מקום מסוכן... היום על כל שניים וחצי אנשים יש מאבטח. היום נסעתי למרכז חורב(לצערי לא להסתובב אלא למרכז הרפואי לבקר את סבתא שלי...לא חשוב) וכל הדרך לשם כל 100 מטר ראיתי מאבטחים--- ככה סתם הולכים ברחוב. שלא לדבר על מאבטחים בכניסה לכל באסטה עלובה של פלאפל... אבל סה לה וי... ואני בעצמי עבדתי בזה תקופה... קצרה אומנם... שמחתי להכיר אותך נשתמעעע גילי
לא יודע, אני רואה אנשים "מאבטחים" קניונים ודברים כאלה עם מאקסימום פלאפון עם בטרייה בהכנס. לא יודע, גם אלה עם הנשק אני לא ממש הכי שקט לידם. הרוב לא ממש יודעים לקלוע וכשאני רואה בן 60+ ששומר עם אקדח אני מפחד לחשוב מה יקרה כאשר הוא יאלץ לשלוף אותו. אמנם יש מאבטחים שעוברים קורס, אבל הוא שטחי יותר. לא סומך על אנשים אחרים. סומך על עצמי. ולפעמים על אפי גם.
במיוחד כשאני בעצמי עבדתי בזה.. וחוץ מלהשליך את עצמי על המחבל הרבה אופציות לא היו לי... אפילו לא שמרתי עם נשק...(האופצייה שהנייה היא להביא לו בראש על הגלאי מתכות...) אז אוקי שמרתי על עירנות וכל זה(טוב גם זה בערך... כי שמרתי במקום שומם...) אבל במקרה שלי עירנות לא ממש עוזרת. אבל הכל פסיכולוגי ידידי. אין מה לעשות... ואתה צודק מאוד כשאתה סומך רק על עצמך
מה שלום כולם! תמיד כיף לראות אזרחים נוספים בשורותינו!!! ונסגור בשיר: בוקר טוב עולם מה שלום כולם? אני יורד מהחותים אני כבר ילד אמיתי כמו כל הילדים!!!!!! טוב, אולי באמת משעמם לי!