אשת השבוע

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo66.gif אשת השבוע

שבוע חדש, אשת שבוע חדשה
והשבוע זו יעל הנושאת בתפוז את הכינוי ady 18 יעל בת 26 וגרה בראשון לציון אתם מוזמנים לשאול אותה על הכל!

אריה31

Member
מנהל
אתחיל בכמה שאלות../images/Emo13.gif

כשהכרנו לפני 3 שנים וחצי לא אהבת את אפרת, לפני פחות משנה שינית דעתך. מה גרם לך לשינוי?
באוגוסט 2009 היינו ביחד בהופעה בה איה כורם אירחה את אפרת. איך לפי דעתך היתה אפרת בהופעה?
את ידועה כחובבת הופעות
אלו אומנים ראית עד היום בהופעות מלאות כמובן? אני יודע על אפרת, מירי מסיקה, איה, יעל נחשון, אורי זך, אילנית. נדמה לי שגם קרן פלס וירדנה ארזי
איזו מגמה למדת בביה"ס? אלו מקצועות אהבת והצלחת ואלו פחות?
איך זה להיות בת יחידה?
מה המטרות שלך בחיים לשנים הקרובות?

ady18

Well-known member
עונה

התאהבתי , אהבתי שירים בודדים והרבה גם אחרי שהלכתי להופעה אז בכלל נדלקתי עליה מודה שלא מהתחלה פחות אהבתי לא יכולה לשקר הופעות מלאות בקרן פלס מירי מסיקה אריק ברמן אילנית ירדנה ארזי נורית גלרון וואיה כורם אפרת זה מה שזוכרת אולי היה יותר לא זוכרת כרגע בספורט היה לי קשה אז לא אהבתי וכנ"ל מתמטיקה וגאוגרפיה וספרות בתי יחידה בהתחלה רציתי אח, עם השנים שזה לא יקרה למדתי להתמודד ואפשר כבת יחידה הייתי מחוברת לאבא ובן של חברים ובכלל לבנים בילדות אז מה שגרם למשחקים של בנים יותר,לא יודעת להגידר רמת שעמום יותר גדולה מילדים שיש אחים, למשל להתחלק בדברים היה קשה כי לא היה אחים, אבל בגלל שהייתי בת יחידה וככול שגדלתי לא התחברי לחברים רק בגיל היותר מאוחר ,רמת פינוק יותר גבוהה בהרבה שפוגעת לפעמים כי אתה פחות עצמאי מילדים אחרים... היתרונות הכול שלך, אין להתחלק ואתה הרבה נהיה משפחתי ודאגן ומעריך את זה... וגם עם השנים עוזרת להם ומוקריה תודה ענקית על כול מה שהעניקו לי:) מטרות: להקים משפחה ,ולעבוד על האושר הפנימי שלי:)

ednaye10

New member
שאלות ליעל../images/Emo39.gif

האם אהבת את הספר "הבית של יעל" שהיית קטנה?
האם למדת בבית ספר כלשהו להשכלה גבוהה או שאת מתכנת ללמוד בעתיד? כמה פעמים בחיים עברת דירה,אם בכלל? את גרה לבד? את עדיין בקשר עם החבר שהיה לך לאחרונה?(אם זו חדירה לפרטיות את לא חייבת לענות כמובן). איזה שיר של אפרת היית לוקחת איתך לאי בודד(אם היה אפשר)? מי יותר טובה בעינייך בהופעות?אפרת גוש,איה כורם או קרן פלס? את עובדת כרגע באיזשהו מקום?אם כן,איפה?

ady18

Well-known member
עונה

אהבתי לא חושבת הכי להיט אצלי היו סיפורים שאהבתי יותר נראה לי חח למדתי עוזרת ווטרינר לא מצאתי בזה עבודה ומאז לא למדתי לאי בודד פעם ליד הגדר אפרת ומירי מסיקה אי אפשר מבחינתי לבחור למרות שאיה מקסימה קרן עם לאורך השנים ההופעות לא לטעמי אני עובדת כרגע בשתי עובדת פיצה כעוזרת שם וסוקרת טעימות שזה אומר נותנת לטעום מעדנים כול מיני דברים והם עונים על שאלון קצר ומקבלים מתנה סמלית כמובן בחינם לא עברתי דירה אף הפעם והחבר עוד חודשים נסגור שנה לא גרה לבד עם ההורים כרגע

אריה31

Member
מנהל
לא ידעתי שלמדת להיות עוזרת לוטרינר

איפה למדת? את אוהבת חיות? איזה? גידלתם פעם חיות?

ady18

Well-known member
אממ

זה נקרא "מגן דויד ירוק" מכללה עצמה ליד הסינמטק המרפאה ברמת גן לא זוכרת בדיוק חיות הכול אין לי בעיה מסוימת חוץ מגוק'ים הכול יחסית הולך חח כן כשהייתי קטנה מגיל 3-13 בערך ואז הוא נפטר ואז ההורים לא רצו ואני עדין גרה איתם מאז לא אבל שאהיה בבית משלי אחד החלומות לקנות איזה כלב :)

ednaye10

New member
אם תחפשי ממש ברצינות את יכולה למצוא עבודה בזה

אפשר גם להיות בהתחלה מזכירה של וטרינר ואחר כך תוך כדי עבודה להיות אסיסטנטית.אני גם רציתי ללמוד את זה פעם.בקשר לקניית כלב,אל תיקני!!תאמצי מאיזושהי עמותה.יש כל כך הרבה כלבים ששוכבים שנים בעמותות ולא יודעים מה זה מגע יד אדם.זה ממש עצוב.כל שנה מרדימים בארץ כ-100,000 כלבים צעירים ובריאים רק בגלל שאנשים לא לוקחים אותם ומעדיפים לקנות!!אז כשתגשימי את החלום הזה שלך תזכרי מה שאמרתי לך

אריה31

Member
מנהל
תשובות מעניינות../images/Emo13.gif

מהכרות קרובה שהיתה לי עם שניים שגדלו כילדים יחידים, הקשר עם ההורים ובעיקר הפינוק גבוהים מאוד! מתי ראית את נורית גלרון? מאחל לך יעל להגשים את שתי המטרות שלך

אריה31

Member
מנהל
עכשיו שאלון בסגנון שלך יעל../images/Emo13.gif

אבא או אמא? קיץ או חורף? סרט או סידרה? גלידה או ארטיק? מלוח או מתוק? סינגל או אלבום? יום או לילה? אוכל או שתייה? נופש בארץ או בחו"ל? אוטובוס או מונית שירות? ספר או עיתון? פייסבוק או מסנג'ר? כדורסל או כדורגל? הישרדות או האח הגדול? קטש או בלאט? גלגל"צ או רשת ג'?

ady18

Well-known member
עונה

אבא קיץ תלוי מתוק אלבום יום אוכל בארץ מונית שרות עיתון מסנגר כדורגל האח הגדול קטש רשת ג

ednaye10

New member
עוד הוכחה שבנות קשורות לאבא בדרך כלל

ובנים קשורים לאמא.זה כתוב בכל ספרי הפסיכולוגיה.וגם אני הייתי מאוד קשורה לאבא שלי ולא רק בגלל שגדלתי איתו כל חיי.

ady18

Well-known member
אממ

כשהייתי קטנה מאוד התחברתי לדברים של בנים וגם אמא פחות אוהבת עד היום ים\בריכה ורק אבא תמיד היה יותר הולך איתי היום זה שניהם יותר היום מתאזן יותר אמא התרגלתי יותר קניון וכאלה ואבא זה יותר ים וכאלה אבל שהייתי קטנה יותר נמשכתי לאבא:)

ednaye10

New member
אהבתי את הסגנון של השאלות

נראה לי שזה הכי כיף לענות על שאלות ככה.זה כמו שאלות של נכון/לא נכון במבחנים

אריה31

Member
מנהל
בואי נמשיך עם השאלות

מה השם של החבר ושלך ואיזה מזל הוא?
במה ההורים שלך עוסקים?
למה ההורים קראו לך יעל?
מה לדעתך צריך לשפר בפורום כדי שתהיה יותר פעילות?
אם את רואה חדשות בטלוויזיה, באיזה ערוץ?

ady18

Well-known member
עונה

עומר, סרטן אמא בפנסיה אבא עובד בתעשיה אווירת משולב תחום האלקטרוניקה וגם עובד בשרות הלקוחות מהתנך למשל משחק החוליה החלשה ערוץ 10

אריה31

Member
מנהל
מזל סרטן מתאים לך../images/Emo13.gif

גם אני מעדיף את החדשות של ערוץ 10:) יעל אחת הדמויות התנכיות האהובות עליי:)

למעלה