../images/Emo49.gif

לבריאן הבאקסטריט בוי הכי חמוד ומצחיק שיש
אני מאחלת לו את כל האושר שהוא רוצה
ושיביא כבר עוד אח לביילי

Happy 32end Birthday , Brian

elinor carter

New member
HAPPY BIRTHDAY BRIAN MY LOVE

בריאן אהוב ליבי היום אתה חוגג יום הולדת 32 !
וואי כמה גדלת וכל שאתה מתבגר אתה יותר שווה!
אז מה אפשר לאחל למושלם כמוך שכל משאלות ליבך התגשמו לטובה! והלוואי שעוד מעט יהיה עוד ביילי קטן לך ולליאן בעזרת השם
אז בריאן שלי אוהבת שרופה חולה מתה עליך
אלינור ליטרל!!!
נ.ב גם זהבית חוגגת היום יום הולדת 26 מזל טוב יפה שלי
אוהבת אותך מאוד!!!!

crazy smiley

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שימשיך להיות חמוד מוכשר ומצחיק כמו שהוא!! המון בריאות והצלחה!!

זהבית 1

New member
כפרה עליך

נשמה שליי , תודה רבה רבההה בריאן יפה שלי (אומנם באיחור אבל מה לעשות אין זמן כשיש לחץ של מבחנים) אתה תמיד תהיה בלב שלי. 13 שנים , 13 שנים שאני עוקבת אחריך ואחרי חבריך ללהקה , וכל פעם מחדש נדהמתת מהחיוך הכובש שלך, נכבשת בקולך הכובש , אתה פשוט מלאךך אפשר להגיד, הפנים שלך משדרות חום ואהבה משדרות את האישיות המדהימה שלך. חייבת לציין ש13 שנים אני חולמת לחגוג פעם אחד בחיים שלי את היום הולדת שלי איתך (כבר הזמנתי את אלינור להיות האורחת כבוד שלי). נשמה מה אוכל להאחל לבן אדם כל כך מקסים שלחיי נכנס כל כך חזק. מאחלת לך שהחיוך המקסים הזה שעל פניך תמיד ישאר ויאיר את חייהם של הסובבים אותך. שתראה הרבה מנחת מילדך המדהים ביותרררר (ומחכה לעוד איזה כמה ביילים וביילות הגיע הזמן אתה לא חושב?) הכי חשוב שתהיה מאושר ונראה אותך מחייךךך ואל תשכח שכאן בישראל יש עדין בנות שחלומות לראות אותך ויהיו מוכנות בכייף להיות המדריכות שלך בארץ. אוהבת אותך כל כך ותודה על 13 שנים מדהימותתתת זהבה

Eti No Name

New member
כפרעליו../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo14.gif

שיהיה לך יומולדת הכי מדהים בעולם!
תמשיך להיות כ"כ מושלם... ותביא עוד ביילים כבר!
כפרעליך יומולדת שמח מלאך שלי
!!!11

sivanick

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שימשיך להיות מושלם..הוא והמשפחה שלו

lidor love lee

New member
יומולדת שמח לבריאן המושלם../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

אני מאחלת לו את כל הטוב שבעולם שימשיך להיות כזה מהמם ומוכשר כמו שהוא ושיהיה לו רק הצלחה בכל תחומי החיים ובהמשך דרכו

בריאןןןןןןןןןןןן שלי../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

אני לא מאמינה ששכחתי את היום הולדת שלך!
קיצררררררררררררררררר סליחה שכחתי
אבל יום הולדת שמח!!
והמון המון המון מזל טוב!!
וכמו שאתי אמרה, תביא כבר עוד ביילים
חולה עליך

Shiri from the block

Active member
../images/Emo213.gifמזל טוב לבריאן!!!!../images/Emo65.gif אני לא מאמינה שגם אני שכחתי מזה :| היה לי שבוע נורא עמוס בבסיס../images/Emo7.gif בכל אופן, בריאן! אני מאחלת לך את כל האושר שרק אפשר והכי הכי בעולם כי מגיע לך../images/Emo24.gif תמשיך להיות כזה בנאדם מדהים../images/Emo99.gif ומצחיק! איי לאב יו../images/Emo23.gif יומולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

בריאן שלי, מזל טוב

לבריאן המתוק, המון מזל טוב ליום הולדתך ה-32 (כבר?), תמשיך להיות מקסים וחתיך כפי שאתה, תמשיך להיות אבא טוב לביילי החתיך הזה, ובעל מקסים לאשתך המקסימה, שיתגשמו כל משאלותיך, המון בריאות, אושר ועושר ותמשיך לחייך תמיד (זה פשוט יפה לך). ובקיצור חתיך שלנו: המון המון המון המון מזל טוב (ומתנצל על האיחור בברכה בפורום הזה...) מאחל: דולב פימה, חבר הפורום ומנהל פורום הלהקה בהייד פארק.

למעלה