When I'm 64

• פותח הנושא LadyG
  • פורסם בתאריך

LadyG

New member
../images/Emo65.gifWhen I'm 64 ../images/Emo65.gif

את האמת...לרגע הזה חיכיתי הרבה הזמן. כבר הרבה שנים אני תוהה מי תהיה החיפושית הראשונה, שתגיע לגיל המופלג הזה. אז בעוד פחות משעה אפשר להתחיל לחגוג. רינגו סטאר, שנולד בשם ריצ'ארד סטארקי בדיוק לפני 64 שנים בליברפול (איפה זה ליברפול לכל הרוחות) ב- 7.7.1940. האם רינגו היה מתופף ענק ? סתם מתופף טוב? מתופף בינוני? מתופף גרוע? קטונתי. הוא לבטח היה האדם הנכון במקום הנכון וכך זכה לתהילת עולם. להיות חלק מארבעת המופלאים - זה בעיני אינו דבר פשוט. אז בואו נתחיל בציטטות: על סמים: "I hope the fans will take up meditation instead of drugs." - Ringo Starr, 1967 על "מותו" של פול: I'm not going to say anything because nobody believes me when I do." - Ringo Starr, circa 1969 על מוסיקה: I like Beethoven, especially the poems. על אמריקה: America: It's like Britain, only with buttons. ומעניין אם רינגו ישיר לברברה באך, נערת ג'ימס בונד בעברה בעוד חצי שעה את המילים הבאות: When I get older, losing my hair, many years from now Will you still be sending me a Valentine,birthday greetings bottle of wine If I'd been out 'till quarter to three,would you lock the door Will you still need me, will you still feed me When I'm sixty-four מזל טוב רינגו...אוהבים אותך הרבה. ודוקא עכשיו הסמיילים לא עולים לי אז תחשבו שציירתי המון מתנות ובלונים.

melancholy man

New member
האיש והמקלות

אגב, יש אולי ויכוח על יכולותיו כמתופף, מה שכן ולו בשל העובדה שהיה במקום הנכון בזמן הנכון, הוא הפך למתופף חשוב בתולדות הרוק, בכל מקרה איש מקסים, מצחיק ובכלל אחלה. מזל טוב

Paranoid Y

New member
מזל טוב לאיש והאגדה!!

אחחחחחח, מזל טוב רנגו!! מוזיקאי ושחקן ענק!! מי שלא ראה את איש המערות בכיכובו של רנגו הענק, לא ראה משחק משובח מימיו!! לצדה של ברברה באך הקוזינה הנצחית... תבורך!!

avivs

New member
אין מספיק סמיילים בתפוז

בשביל לתת לאיש הזה מזל טוב

ThePiper

New member
מזלללל טוובבבב!!!

לאיש שהוא לדעתי הה-סמל של החיפושיות!! דיי מפחיד להכנס לפורום ביטלס עכשיו אז אני אאחל לו מזל"ט כאן... מזל טוב ריצ'רד סטארקי!!! נ.ב. אני מכירה מישהו שנולד היום בתאריך 7/7/77 ^^

למעלה