MAZAL TOV LITAL!!!!!!!!

lgmtk

New member
../images/Emo65.gifMAZAL TOV LITAL!!!!!!!!../images/Emo65.gif

(
yup i open) well lital chan i cant do a greeting as good as you, but i can say some stuff
mazal tov to one of the better friends i have (and hope to still have in a long time) <3 may you keep on being so nice and great to everyone around (when you want to...
) a year an a half but seems longer than that isnt it?
a lot of happiness and good luck! university and all, your smart and i know u deserve to be where you are
dont give up although its hard
well this is the least i can do from here, i hope ill have a chance to call :< love you a lot litali chan, happy birthday
!!!!!!! ^_^

dndboy

New member
../images/Emo103.gifליטלי!!! טזל"מ D= לאב!!

ואוו אם את מכירה את ליאור שנה וחצי אני מכיר אותך הרבה פחות אבל זה נראה הרבה הרבה יותר >,< את אחת החברת הכי טובות שאי פעם היו או יהיו לי ^_^ אני אוהב אותך המון מכל הלב ואני מקווה שנצליח להפגש יותר מעכשיו טוב את כל הברכות והאיחולים האחרים כתבתי בברכה האמיתית
[אני עדין מתחרפן מהמתנה] אז שיהיה לך יום מדהים לאב ואני עוד אתקשר היום ^_^

ליסאן

New member
עמרי קון ../images/Emo24.gif

גם אני רוצה שניפגש יותר T_T אני מתגעגעת ואני אפילו לא יכולה להאשים אותך שלא נפגשנו כי לי אין זמן. ובאמת הזמן שמכירים לא אומר כלום. יש אנשים שאני מכירה שנים ועדיין אין לי קשר כלכך חזק איתם. אז נקווה שהסמסטר הראשון (והשנה הראשונה כולה) של האונ' יעברו מהר ושיהיה לנו זמן להיפגש בחופשים (אני אכן גרה קרוב יותר לראשון עכשיו ) ואני מחכה לברכה שלי ^^

ליסאן

New member
ליאורי ציבי סאן ../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

יא איזו ברכה יפה כל הכבד *_* אוהבת גם אותך מלאן ואל תדאג אני לא מוותרת על חברים בקלות באמת מרגיש כאילו אני מכירה אותך יותרXDD תודה רבה לאב. (לא פותר אותך מברכה בוורד יפה ונוצצת )

LoRd KeNtArO

New member
הרבה הרבה מזל טוב !!!!!

ואל תשתי דברים ירוקים זה בדרך כלל לא בריא !!!!!

למעלה