ל.....

symptoms

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif ל......./images/Emo3.gif

טוב אז אחרי שביום שני היה לפורום היום- יומולדת שמח והמון המון מזל טוב לדן
שי|
שי|
שי|
שי|
שי|
שי|
שי|
שי|
שי|
דן תמשיך להיות מקסים כמו שאתה, להביא לנו תמונות וחדשות מרעישות שיהיה לך רק כיף וטוב והכי חשוב שתהיה בריא ומאושר (עם הרבה אלאניס) אז יום הולדת שמח המוווווווווווווון מזל טוב מרעות

מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo153.gif

יומולדת שמח, וכו' וכו' וכו'... אני לא טוב בברכות... אבל מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rוית

New member
בוביייייי../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo25.gif

המון המון המון המון המון מזל טוב
שתמשיך למלא את הפורום בתמונות, חדשות, הודעות, ומה לא, העיקר שתמשיך להיות פה איתנו ושיבוא היום כבר שנפגש כולנו
שתמיד תהייה מאושר, בריא, שמח ושאלאניס תמיד תהייה איתך (הייתי חייבת להכניס את זה לא?
)
ות ו
ים, רוית!

AlanisJunkie

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

דן, אנחנו מכירים מלא זמן, עוד מהתקופה שכתבת בפורום באתר שלי, והזמן עובר וחברי הפורום מתבגרים לי מול העיניים, אבל הכי חשוב שהם לא שוכחים את אלאניס. שיהיה לך בהצלחה! מזל טוב.

Mr Freeze

New member
מזל טוב!

יום הולדת שמח! מאחל לך הרבה אושר ועושר וחתונה חלומית עם האחת והיחידה (נחשו מי). (אגב - הסיבה שאני לא מצרף כל מני סמיילים של יומולדת היא שחלונות קופצים תוקעים את הדפדפן שלי). מזל טוב, בר.

תוווווווווווווווווווווווודה@@@@@

ואי מה זה לא ציפתי שזכרו!!! איזה חמוצים!! (מי שהיה בצאט מבין...
) אני מת על כולכם פה! אתם אנשים פשוט מדהימים!!!!! love u all

נריה פי

New member
קצת באיחור...

מזל טוב ועד 120... בלה בלה בלה לא יודעת מה עוד לכתוב (
) שתיהיה מאושר תמיד ותמשיך לשמוע הרבה הרבה אלאניס
נריה

למעלה