../images/Emo65.gif../images/Emo68.gif../images/Emo65.gif

שמי מירית וברצוני לספר לכם על מסיבת יום ההולדת שלי שהיית באותו הערב יצאתי מהבית בתחושה שמשהו עומד לקרוא.... הייתי במצב רוח טוב , בכל זאת לא בכל יום חוגגים יומולדת 18. נסעתי עם עוד שתי חברות לפאב בת"א , הגענו לפאב ב 11 ולאחר טקס הנשיקות והחיבוקים המסורתי התיישבנו על הבר והזמנו משקאות , שעתיים לאחר מכן כשאנחנו שיכורות וצוחקות בלי הפסקה החלטנו לחצות את הכביש לדיסקוטק שמעבר לכביש. לאורך כל הדרך החזקנו אחת את השניה שלא ניפול ונכנסנו מצחקקות למועדון. ברקע התנגנה מוזיקת סלסה מה שגרם לישבן שלי לנענע את עצמו , המבטים הופנו אליי , ראיתי אותם בוחנים את הגופיה הלבנה שלי ומורידים מבט לעבר הישבן המעוטר בחוטיני. הרגשתי סקסית והתגרתי בהם עם ההתערטלות שלי , התחיל להיות לי חם וחשבתי לצאת החוצה לכמה דקות לשאוף אויר. עמדתי לפתוח את הדלת כשיד שרירית עצרה אותי. "אלוהים" חשבתי לעצמי מי זה היצור המושלם ואיך לא קלטתי קודם. חייכתי אילו את החיוך התמים שלי הוא התקדם אלי ולחש לי באוזן "את הדבר הכי סקסי כאן את יודעת"? , שתקתי , הוא נצמד אליי ויכולתי להרגיש את האיבר שלו מזדקר לי על הרגל - התחלתי להזיע. "אני רוצה להציע לך הצעה" , הוא אמר , אני רוצה לקחת אותך אליי לאוטו ולרדת לך , ללקק אותך .... אל תדאגי אני לא רוצה שום דבר בתמורה , להפך אני מוכן גם לתת לך עוד 500 ש"ח , רק תני לי לענג אותך , אני רוצה לראות אותך גומרת. אני לא יודעת מה עבר לי באותו הרגע בראש שגרם לי לקחת לו את היד ולצאת איתו אל מחוץ למועדון. זאת הרפתקאה של פעם בחיים , חשבתי לעצמי , ואני כבר בת 18 וכמובן שכמה מאות שקלים לא יזיקו לי..... הלכנו לאוטו מרחק של שתי דקות הליכה , הכל קרה כל כך מהר , הוא השכיב אותי על המושב האחורי עם הפנים למעלה הוריד לי את המכנסיים עד לקרסוליים הרגשתי מחורמנת כמו שאף פעם לא הרגשתי בחיי. הוא פיסק לי את הרגליים באגרסיביות והחל מפשיט אותי מתחתוניי הוא תפס אותם עם השניים שלו והורד אותם לאט לאט , הייתי כל כך רטובה והוא הבחין בזה עצמתי את העניים והרגשתי איך הלשון החמה שלו מלקקת לי את הדגדגן בהתחלה באיטיות ואחרי כמה שניות הלשון שלו הייתה כבר בתוכי , התחלתי להאנח , "זה טוב" לחשתי לו "אל תפסיק" הוא התרומם מעליי והכניס את האצבע שלו לתוכי מכניס ומוציא בקצב ומתנשף ומזיע...... בלי לחשוב פעמיים התחלתי לפתוח לו את החגורה של המכנסיים הוא הסתכל עליי "את בטוחה שאת רוצה את זה" "אף פעם לא הייתי כל כך בטוחה" עניתי לו , פתחתי את הכפתורים של המכנסיים והאיבר הענק שלו פרץ החוצה מרגע זה והלאה לא יכולתי לשלוט בעצמי , סימנתי לו לשכב הוא הוריד את התחתונים ואני עליתי וישבתי עליו מרגישה איך הוא חודר אליי בצורה חלקה ומושלמת , התחלתי לרכב עליו מעלה ומורידה את הישבן מעבירה על גופו את הצפרוניים שלי , כמו חתולה מיוחמת , שנינו נאנחנו מהנאה הוא עצם את העניים והתמסר לי כולו עמדתי לגמור תפסתי לו את הראש "אני גומרת " צעקתי " אני גומר" שמעתי אותו נאנח "כן"..... "כן אני גומר......." ושניה אחר כך יכולתי להרגיש את הדופק שלו מפמפם דרך האיבר שלו ואת כמות הנוזלים שהוא הותיר בי. מאז אותו יום לא ראיתי אותו ומאז אותו סקס לא זכיתי לסקס דומה לזה אפילו אבל אני עדיין מחכה לבחור שיבוא ויענג אותי כמו שהבחור הזה עשה לי.

מסדר זיהוי...

1. היה לו מלא ג´ל בשיער וכל הזמן גיכח ? 2. היה לו גוף שרירי ומוצק ומלמל פילוסופיה כל הזמן ? 3. היה לו גוף רזה וכל הזמן שרק במשרוקית ? 4. היה לו גוף מוצק וכל הזמן שלח יד לראש לחפש ת´כיפה ?

הוא חזר לקרקס מדראנו...

איזה לוליין הוא היה... תאמין לי האורטל ההיא חייבת להיות נערת גומי לעיסה, לפי התנוחות שהרביצו שם....

../images/Emo9.gif

אני שחוסר במין עושה רק טוב ליחסים בינינו... חחחחחחחחח... <החוסר הזמני שלך כמובן, החוסר אצלי זה כבר מחלה כרונית...חחחחחחחח...>

למעלה