אני יותר!
פ פונצית גירל האמיתית New member 7/9/05 #78 אני יותר! ../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif
פ פונצית גירל האמיתית New member 7/9/05 #82 לא, אני יותר! ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif
M McBlack New member 7/9/05 #92 בבקשה תספר גם לי ברגעים אלו למה.... כי זה היה קצת חשוד או כי קראתי לך אלוהים?
T The legendary DuDe New member 6/9/05 #17 כפיר!!!!! מזל טוב איש חמוד! ../images/Emo65.gif, שיהיה לך הרבה הרבה בכיף עם התופים וכאלו אז זהו, תהנה הכי בעולם ילד שקוראים לו כפיר אבל אפשר לקרוא לו כפיריבוי
כפיר!!!!! מזל טוב איש חמוד! ../images/Emo65.gif, שיהיה לך הרבה הרבה בכיף עם התופים וכאלו אז זהו, תהנה הכי בעולם ילד שקוראים לו כפיר אבל אפשר לקרוא לו כפיריבוי
P powermetal1 New member 6/9/05 #18 אמרתי לך כבר בבית ספר ../images/Emo3.gif אבל לא נתתי לך כלום אז קבל 4U| (תדמיין שזה וודקה בטעם לימון).
אמרתי לך כבר בבית ספר ../images/Emo3.gif אבל לא נתתי לך כלום אז קבל 4U| (תדמיין שזה וודקה בטעם לימון).
K Kfiriboy New member 6/9/05 #36 ליאון../images/Emo99.gif תודה רבה לך |שותה את הוודקה| וגם אני כבר חיבקתי אותך בבית ספר אבל למי זה משנה?! -
ליאון../images/Emo99.gif תודה רבה לך |שותה את הוודקה| וגם אני כבר חיבקתי אותך בבית ספר אבל למי זה משנה?! -
L Lady of Gondolin New member 6/9/05 #19 מזל"ט! ../images/Emo65.gif ../images/Emo24.gif בריאות, אושר, וכל השאר (הייתי מפרטת, אבל צריך גם הודעה לקונית בשרשור, לא?)
מזל"ט! ../images/Emo65.gif ../images/Emo24.gif בריאות, אושר, וכל השאר (הייתי מפרטת, אבל צריך גם הודעה לקונית בשרשור, לא?)