יעל תודה רבה איזה כיף לקבל הודעה לקונית מהמנהלת
E Edge of the Blade New member 6/9/05 #20 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif מזל-טוב כפירי אני לא מקורי, אז רק תצליח בפסיכו-סוציו, ובכל מה שתרצה... שיעבור לך בקלות, ו...אהמ... מזל-טוב ובכיף עם התופים...
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif מזל-טוב כפירי אני לא מקורי, אז רק תצליח בפסיכו-סוציו, ובכל מה שתרצה... שיעבור לך בקלות, ו...אהמ... מזל-טוב ובכיף עם התופים...
K Kfiriboy New member 6/9/05 #38 אמיר../images/Emo99.gif תודה רבה אני לא עושה פסיכולוגיה או סוציולוגיה... או שמא התכוונת לסוציומטרי?
S slallum New member 6/9/05 #43 כפיריישן! D: מזל טוב |עוד שלל אייקונים של יומולדת| אני מקבל 11 נקודות?
K Kfiriboy New member 7/9/05 #49 עופר../images/Emo99.gif תודה עזוב נקודות...נגמלתי... נ.ב- מצפה לחברי הפורום הפתעה ביום ראשון נ.ב 2- הידעת?- יש לי משפחה בגני יוחנן
עופר../images/Emo99.gif תודה עזוב נקודות...נגמלתי... נ.ב- מצפה לחברי הפורום הפתעה ביום ראשון נ.ב 2- הידעת?- יש לי משפחה בגני יוחנן
T TheRedHeaded New member 7/9/05 #58 כפיר [אונגר] היקר, אני זןכרת שראיתי אותך לראשונה, בפורום "כפיר אונגר". והיית מגניב, אין לי כוח לברכה שיהיה לך רק פאנןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!
כפיר [אונגר] היקר, אני זןכרת שראיתי אותך לראשונה, בפורום "כפיר אונגר". והיית מגניב, אין לי כוח לברכה שיהיה לך רק פאנןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!
K Kfiriboy New member 7/9/05 #64 הדר../images/Emo99.gif תודה רבה מעכשיו גם את ברשימת האנשים שאני צריך להכיר...
A AlteX New member 7/9/05 #61 כרגיל באיחור ../images/Emo13.gif ברוך הבא! כאן זו השנה הבאה של חייך, ואני לא יודע אם מישהו באמת קורא לך כפיריבוי, אבל אני בטוח שכולם קראו את החתימה שלך, אז... אני מאחל לך להשאר קשוח ואפל ברמות שלא יתוארו
כרגיל באיחור ../images/Emo13.gif ברוך הבא! כאן זו השנה הבאה של חייך, ואני לא יודע אם מישהו באמת קורא לך כפיריבוי, אבל אני בטוח שכולם קראו את החתימה שלך, אז... אני מאחל לך להשאר קשוח ואפל ברמות שלא יתוארו
K Kfiriboy New member 7/9/05 #65 אלכס../images/Emo99.gif הברכה שלך מקורית ביותר אנשים קראו לי כפיריבוי...זה לא שאני המצאתי...המציאו עליי ותודה
אלכס../images/Emo99.gif הברכה שלך מקורית ביותר אנשים קראו לי כפיריבוי...זה לא שאני המצאתי...המציאו עליי ותודה
N NiKi†a New member 7/9/05 #80 Happy Birthday../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif מזל טוף מזל טוף! עד 120 שתיהיה לך אחלה יומולדת, שתמיד תיהיה מאושר ובהצלחה בהכל
Happy Birthday../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif מזל טוף מזל טוף! עד 120 שתיהיה לך אחלה יומולדת, שתמיד תיהיה מאושר ובהצלחה בהכל