faith2

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ענננננננננוווווית שלנו בת 18! ברוכה הברוכה למוען ה-18! את חוקית! כמוני, כמו שלומה, כמו קריניאה....כמו מי עוד???? מזל טופיפיפק! אנחנו חולות עלייך תמשיכי להיות מדהימה
בדיוק כמו שאת
! אני פשוט מתה מתה מתה עלייך ילדה מהרעה קטנה שעמותך ושובבבבבה!!!! מואהההההההההההההההההההההההההההה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ענוווווווווווווה את מקסימה! המקסימה שבמקסימות!

faith2

New member
אגב לנבי נגמר המלווה ככה...

שיש לך מזל טוף בריבוע!

נבו'ש!!!!!

מזל טוב יאלדה!! שיהיה לך יומולדת מקסים! תמשיכי להצחיק ולשמח אנשים שסביבך. אני מקווה שכל חלומותייך ושאיפותייך יתגשמו, ושתמיד תהיי מאושרת!! הרבה
ות,
עות,
קים, ו-
נים.. אוהבת, קארין

A m i r 17

New member
המון מזל טוב! אפילו יותר מידי!!!!!

באמת שיהיה לך אחלה יום הולדת שבעולם אחח 18 איזה גיל!... אני זוכר את היום הולדת 18 שלי כאילו זה היה אתמול... אח עברו השנים.... קיצר מה אני מזייןם את השכל? הרבה מזל טוב וזהו!!

yossi018

New member
מזל טוווווווווווווווווווווווווווווב

עד 120 שיהיה לך המון כיף, ותדעי שמהיום את חוקית.... איזה באסה, לשתות אלכוהול ולא לעבור על החוק

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif ענוווווהההה!!!../images/Emo25.gif

המון המון מזל טובבב:):) וואי בת 18!!!! שיהיה לך בהצלחה ב-ה-כ-ל! חח ואני גרועה בדברים האלה...
שירן

בֶל

New member
מזל טובבבבבבבבבב../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif

עד 120 שיהיה לך יומולדת הכי כיף בעולם!!!!!

g a n d i

New member
אמיר מה אתה משחק אותה בן 18??

ועכשיו לענייננו!! ענווית הנמלה!! מזל טוב נשמתי(:) אני פשוט מתה על התמימות לא תמימות שלך, וכל היציאות שלך שמפתיעות אותי כל פעם מחדש(:) אין! את פשוט בנאדם מיוחד!! שיהיה לך המוווווווון מזל טוב, ויאאלה צאי לכבישים לקרוע את העיר
אז אני נותנת לך
גדול ומחמם, שיחמם אותך כל השנה!! תנצלי אותה את בת 18!! luv you!! ganit

מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

איזה כיף לך!! גם נגמר לך המלווה וגם את בת 18!! אוף, גם אני רוצה!! בכל זאת מזל טוב, ועד מאה ועשרים+....

../images/Emo49.gif ענווה ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

יש לך אחלה מזל ! ! ! דגים שולט ! ! ! ותאריך חזק !

SavageGirl1

New member
תודההה איזה מתוקים../images/Emo9.gif

תודה רבה רבה לכולםם חולה עליכם...
*מווואאההה*

למעלה