../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לאיש יש היום מומולדת והוא בן שישים. ובשל העובדה שתמיד חיבבתי אותו מאאאאד אני פותחת עבורו קישור מיוחד אני מקווה שהוא ימשיך לשיר עוד הרבה שנים וגם לחייך אותנו.
רק טוב!!!

ברק 188

New member
אח' גידי גוב

אחלה איש וזמר יעלה ויבוא פה לתקוות הגדולות וימשיך לעשות לנו נפלאות שירים ותכניות להפליא גידי בריאות אושר והמשך עשייה נפלאה כפי שאתה יודע שנים רבות .

ניקו 45

New member
על מי אתם מדברים אהההה../images/Emo35.gifעל גידי הזה

שאוהב והולך תמיד לאכול רכוב על טנדר מיושן ירוק ? וואלק שיהיה לו בהמון מזלים טובים ושימשיך להביא לי מקומות , אנשים ומאכלים אוטנטיים . מברוק יא' גידי

ש ר ה לה

New member
עכשיו ממרומי הגיל המכובד הזה - 60 אני יכולה ל

לנסות להבין מה עובר לו בראש לילד הנצחי הזה ששמו גידי גוב שידע לשיר שירי ילדים כמו תנו לגדול בשקט, שירי מתבגרים כמו אין לי כסף אין לי ולא פחות מכך מיטיב לשיר את שירי הדור של הוריו כמו ספינה נוגה

ש ר ה לה

New member
היתה זאת בתי הבכורה שהסבה את תשומת ליבי לגידי

וגררה אותי להופעה שלו שהתקימה בעפולה בהיותה בת 12. מאז חלפו כבר מעל עשרים שנה.. שם המופע ההוא היה דרך ארץ. שם הוא שר שירים כמו שלל שרב, היי לוליטהאו להבדיל, השיר יורם שגם הוא הולחן ע'י פוליקר הגאון. עוד שירים של גוב שהשאירו בי את חותמם לכל החיים הם, (מבחר אקראי לחלוטין כי הבחירה כל כך קשה):עכשיו כמעט שבא הסתיו, כמובן ששלל שרב, ... אבל כל השנים גידי העמיד את עצמו כסתם טמבל..... ברור שאינני מסכימה עם אמירה כזאת, אבל איזה ביצוע נפלא לשיר שבוצע לראשונה ע'י להקת כוורת (הביצוע לקוח מתוך האלבום שכולו עיבודים ג'אזיים לשירים שונים של גידי = מומלץ!!!!)

ברק 188

New member
ואם כבר חגיגה הזמנה לעוד סיבה למסיבה

כידוע או לא ידוע הבת שלנו מתחתנת ב19 לחודש זה החתונה תתקיים בע"ה באיזור סביבות קיסריה כול מי שמעוניין/ת להשתתף בשמחתנו ישלח לי מסר וכתובת
והזמנה תשולח לו/ה ישרות לכתובת אלו שכבר הזמנו פטורים ולאחר מכן יבוא פיטורים

ברק 188

New member
ראשון מראשון לציון

מז'מין את שתי העוגות משלוחה נא ישרות לביתי שולח עליך שליח עם מרכבות אש קוראים לו אליהו מסרי לו את העוגות שלמתי בתרי זוזים את המשלוח כעת... הולך ללבוש את סינור אוכל

../images/Emo9.gif

ההזמנה נרשמחה המשלוחה יוצא בדרך עד אליך עם גלון מיץ צוף וכמה עוגיות שוקולד ופצפוצי כוכבים
רק טוב!!!

ברק 188

New member
ממש לא...

ההורים שלו גרים פה בעיר שכנה לא בצפון לא בחו"ל - אל בחול...ון והבחור לקח אותה מהבית כבר לפני כארבע שנים והם גרים במושב לי אשדוד היו שם בחתונה מצה חן בעיניהם והלכו על זה לעומת זו הסמ"פ משירות סדיר שגר בכרכור טלפן אלי לקח כתובת להזמין אותי לחתונת ביתו שמתגוררת עם החבר שלה בחיפה....החתונה באיזה אולם אחרי רחובות...לא רחוק מ... צומת בילו לך תבין זוגות צעירים טוב העיקר שיהיה שמח...ויצלחו הילדים בהמשך חייהם כזוג נשוי עוֹד יִשָּׁמַע בְּעָרֵי יְהוּדָה וּבְחוּצוֹת יְרוּשָׁלַיִם קוֹל שָׂשׂוֹן וְקוֹל שִׂמְחָה קוֹל חָתָן וְקוֹל כַּלָּה בוקר טוב ולהשת'100

ש ר ה לה

New member
../images/Emo49.gifענק גם ממני../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

יש לכם בהחלט סיבה למסיבה!!! כן ירבו שמחות במשפחתך ברקי.... ועוד אוסיף ברכות אמיתיות מכל הלב..... ממני.

w o m a n 10

New member
מזל טוב לזוג הצעיר ולהורים המאושרים../images/Emo65.gif

יו, זה ממש ממש קרוב. בטח ההתרגשות גדולה.

ברק 188

New member
בשם הכלה והחתן וכול המשפחה

מרוגשים ומודים לכולם על הברכות תברכו גם אתם חברתיים שלי לילה טוב למרות שאנו באנו ארצה לא ב'רק לישון

w o m a n 10

New member
U איך פישלתי ../images/Emo67.gif

לא סיפרתי לכם על הלילה לבן השנה. לא פלא שמאז אתם נעים בחוסר שקט ומאשימים את החום
אז... גם השנה חזינו בזריחה בחוף צוק. על הבמה הופיע גידי גוב. הייתם צריכים לראות את הקהל הצעיר ברובו קם על הרגליים , מניף ידיים ורוקד לשיריו של גידי ממש כמו בהופעות של שלמה ארצי ושל יודית רביץ. אותי זה הפליא, כנראה שגם אותו והוא ציין זאת בסוף ההופעה. אם תגידו שזה הלילה והמעמד אז לא בהכרח כי בהופעה של דויד ברוזה באותו מקום באותן שעות הקהל ברובו ישב והאזין. כל הכבוד לגידי גוב והמון מזל טוב ליום ההולדת

w o m a n 10

New member
../images/Emo9.gif לעיתים נדמה לי שזו מילה שאני המצאתי../images/Emo3.gif

מה דעתך על גידי גוב? האם שיריו משתווים לשירי יהודית רביץ למשל? האם יכולת לחזות שהקהל השומע אותו ירקוד וידליק נרות?

למעלה