AngeIDust

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

כן כן, היום האדום של הפורום (AKA ישו הצלוב) חוגג היום 18 אביבים! הילד סוף סוף חוקי!!! יאללה, אתה הולך להשתכר?
ישו דארלינג, אני מאחלת לך המון אושר ועושר, פורנו (היי, מותר! הוא כבר בן 18!), ציצים (במגוון שפות
) וכמובן בננות. המון
ו
! מזל טוב מותק!

d b s 1 6

New member
מזל טוב איש

שאני לא כל כך מקיר אבל לא נרעה לי שאדום היום זה הצבא המבוקש, אה איש? נעמה- זה היה בשבילך אגב, מצטער אל שגיעות כתיב, אני קצת דיסלכט לפעמים יוצא לי

CosmikDebris

New member
מזל טוב!!! עד 34! (אז ישו מת לא?)

ואז כולם יעריצו אותך וכאלה. סתם, עזוב אותך מהחרא הזה. תחיה עד 74. או שסתם תחיה עד שבא לך. לא משנה, חחח מזל טוב וזהו.

k e r e n l

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עד 120
המון אושר ועושר

Trinity 8 P

New member
Happy Birthday my love../images/Emo25.gif

May all your wishes come true may you come and visit me as soon as possible and may the force be with you. Love ya a lot more than you know baby... Gaily.

MissUnKnown

New member
המון מזל טוב ../images/Emo13.gif

תהנה כמה שיותר :) ותחיה כאילו אין מחר
בירה|

אתמול היה כיף!

שברתי שיאים עצמיים (נו, לפחות בנורבגיה) תודה, מת על כולכם :) שנה הבאה בירושלים! לא רגע, זה פסח....

ציקהלה

New member
אחי....

שיהיה לך הכיף בעולם שתיהיה תמיד שמח ושתעשה את מה שאתה הכי אוהב...!!! מזל טוב באמת....

קצת (הרבה) באיחור אבל....

יום הולדת שמח אהובי הצלוב!!!
mazal tof במבטא מעצבן של יהודים אמריקאים\בריטים שיודעים משפטים בסיסיים בעברית...
שי|

נעמצי

New member
מאד באיחור, אבל יש לי תירוץ

המווווווווווווווווווווווון מזל טוב ישו

למעלה