מיקה.

טורטיתת

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif מיקה.

יום הולדת הוא רגע אחד מתוך מאות ימים. יום הולדת הוא רגע אחד שחוגגים בין חברים. יום הולדת הוא רגע שכולם חייבים בין כל הרגעים ובין כל האנשים. ועכשיו הגיע הזמן לברך עם מילים. ביום ההולדת שלך מיקה, מאחלת לך: שתוכלי לראות את כל הצבעים להקשיב לכל הצלילים המון אהבה אושר ואישה אוהבת שיתגשמו כל משאלות ליבך מכל ה-♥ רונית

הופ הופ טרללה...

היום יום הולדת, היום יום הולדת חגיגה נחמדת. מה נעים ומה נחמד, שכל בן וכל בת.... הופ הופ טרללה גדלתי בשנ - נ - ה - ה - ה - ה מיקה, שכל אשר תייחלי לו יתגשם, ובעזרת השם (כן, אולי היא תואיל בטובה לעזור לנו כאן....) תמצאי את האחת שתגרום לך לאושר רב... זואי

פאמקי

New member
../images/Emo213.gifמיקה יקרה../images/Emo213.gif

מזל טוב, שתקבלי את כל מה שאת מייחלת לו: אושר, יושר וכושר, להמשיך על אף הקשיים. ובעיקר- אהבה גדולה
.

pizi33

New member
רעיון ישן שעובד תמיד

כמה ברכתי את "עלית" שהם הוציא את חטיפי המיני שלהם. הייתי מכינה ברכות בסגנון כזה ומדביקה את הדבר האמיתי במקומות הנכונים. מי שקיבל/ה ממש אהב/ה. זה הלך טוב בעיקר בפורים אבל לא רק.

מיקה יקרה

יום הולדת שמח! מקווה שאת חוגגת. מקווה שימי החופש עושים לך טוב שיהיה יום הולדת שמח, והמון המון בריאות, אושר ואהבה. חיבוקים

ji ji

New member
מזל טוב מיקה

הרבה שנים רגועות שלוות ושמחות בריאות והמון אהבה

41מיקה

New member
תודה לכל המברכות !

וגם , שכל משאלותיכן יתגשמו במהרה ! מאחלת גם לכן את כל מה שאיחלתן לי ! מיקה

אוססונה

New member
קבלי עוד ברכה!

בוקר בוקר טוב! מצטרפת לכל האיחולים של "החברות", מוסיפה עליהם "כהנה וכהנה"... מי יתן ותמצאי אהבה כאהבת "דוידה ויהונתניה" (כזוגתי ואני). חודש הבא, אף לי יש יום "הולדת" (32). אני מתלבטת, אם הגעתי לגיל הנשי, בו אני אתחיל להוריד משנותי המופלגות. המספר 32 קוסם לי, להשאר בתוכו, עד גיל 120. בקיצור, מיטב הברכות.

pizi33

New member
מ32 להוריד?

להתקע שם? למה ומדוע. אני אהיה תיכף בת 40 וכבר 3 חודשים אומרת 40. יש לי כוח בגילי המופלג ל39, 8 חודשים ושבועיים, אבל מי סופר? תהני מהחיים, אין שום דבר טוב יותת ב32 מאשר ב33 כמו שאין שום דב רטוב יותר ב40 מאשר ב50. לכל גיל יש את היופי שלו. העיקר לחיות ולהנות. ולא מוכרחים להיות פולנים.

למעלה