H Y D E

מתבiננת

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifH Y D E../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

חמודי
יוווווווווו אתה בן 24
אתה מתקרב לגיל שלי
חי חי
אתה ה-
שלי
אוהבת אותך מותק
רק תמשיך ל
את ה
ן שלי כמו שרק אתה יודע
ןמפה
לשם, נעל ה-ז שלך אמרתי
ה-
שלך בדרך אלייך
ושאר ההמשך, בהמשך....

H y d e

New member
תודההההה (((:)

לבחורה הכי מתוקה בעולם!!!! ואני שמח שיש אותך, אם לא היה אותך, איך הייתי מקבל דיווחי תנועה ישירים כל בוקר??? חח, ומת על השגעונות שלך, ובמיוחד עלייך ((:) תודה שאת פה!

מתבiננת

New member
אוח ../images/Emo9.gif

שיהיו לך החיים הכי נפלאים שבעולם (איתי ?
) ואני מאחלת לך שתקבל את מה שתבקש (אותי ?
) חיחי, נראה לי שאני מאחלת לעצמי יותר מאשר לך

killerkitten24

New member
כוכב פורנו על../images/Emo6.gif../images/Emo94.gif

מזל טוב דרור , תודה על שהכנסת לחיינו מושגים כה רבים ("נעל הפות שלך") אין כמו להתחיל את היום עם סיפור נוסטלגיה נוסח דרור ("אמרתי לה תורידי את המכנסיים ואני אראה לך, חיחי ..לא היא היתה הורגת אותי") בקיצור... תשאר מצחיקון כמו שאתה, ותזכור שאנחנו המעריצים פה מחכים לך עם הרבה אהבהההההה

H y d e

New member
חח אוריתי.. נעל הפות שלך!! חי חי..

מה חצי מהסיפורים שלי, זה מרוב צפיה ממושכת בסרטי צבע תכלת!! שמאיה שולחת לי חי חי.. ומתי את תבואי, תראי לנו את כישורייך (:) או הכי הרבה נחטוף כמה צעקות ונשב כמו בובה בפינה, חחח חח פחד :\ ותודה לך מתוקההה, מת עלייך :)

sanityNow

New member
../images/Emo24.gifמזלללללל טובבבבבב../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif|

דרוריייייי מזללל טובבבבבב
| תודה לך על הכל.. רציתי לאחל לך הרבה מהכל ובעיקר שמחה.. אין סוף לאהבה .. שכל בוקר תתעורר עם חיוך.. ושלא תשכח לשמח ולצחוק אני אמשיך לנצח אותך בסנוקר אין הנחות! גם היום!!

ח ו מ ו ס

New member
פפפפפפפפפ :/ \: פפפפפפפפפפ

מזל טוב נבלה דעוכה שכמוך בועל קטינות מפרק מבוגרות איש המוות הבלתי נלאה בלעדייך היום הוא לא יום המחר לא מחר , איש העכביש, פיטר פן ,שילוב של סופרמן עם סילבסטר סטלון (בקריירה הקודמת) ונחל בחמשיר קל לחימום עור התוף : איש עם כל ציפיפ את ה
ן של מאיה מטריף בן 24 אביבים אבל לכל בחורה לא שוכח להדגים את לקסיקון המין שלו המדהים. יצא קצת עקום :/ אבל זה אני, עקום, ואוהב אותך ... תראה לי מי חברייך אגיד לך מי אתה....... תודה שהיית לי לכזה.

H y d e

New member
חחחחח רועי, קרעת אותי!

ותודה שהיית ועדיין לי לחבר! קצת נעלמת לנו??, אופוו? את אחלה אתה!! ותודה על הכל , יא מצחיקול :) אחלה חמשיר!!

ח ו מ ו ס

New member
תיקון טעות או לא תיקון טעות

זאת השאלה!!? ואני מצטט מעצמי "כל ציפציפ" בעיקרון הריי ברור שזה אמור להיות קול ציפציפ כי הקול שלך הוא כהמיית הרכבות החורקות בעצירה ביום א' ברכבת מרכז עמוסות חיילים וחיילות רטובות (אוחחחחחח) אבל אם נפשט את זה.... וזה מה שנעשה אתה כזה ציפציפ שגם כל ציפציפ יש לו איזה משמעות נסתרת ולא מובנת אבל נכונה לכן אנ י לא מתקן את הטעות או אולי כן אבל את החיילות מהרכבת אני משאיר לי!!! מובן!??!?!?!?!

H y d e

New member
חח, מי צריך חיילות? שיש

לי נהגת שודים מטורפת רוצחת סידרטית שעומדת לפרוץ כל רגע , החרקות של הרכבת קטנות על החרקות שלה!! GO שודננת :)החיילות בשבילך, החיילים בשביל קרלו.

מתבiננת

New member
LOLLLLLLLLLLLL ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגתם אותי יא מג'נונים
מתה עלייכם

../images/Emo65.gifיווווווו../images/Emo151.gif

יוווווווווו דרורררררררררר תעשהההההההה לייייייי דוביייייייייייי
מזללללללללללללל טובבבבבבבבבב דרורררררררררר
(לא קשור אה?)

מי זה הדרור הזה שכולם מדברים ...

עליו גם אני רוצה להכיר אותו וחומי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל מילה פנינה , כל משפט מלטשת יהלומים, כל פרק קומה בבורסא....

למעלה