../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

מזל טוב לדרדסית ופשוט אישה על קבלת הפורום חטאים ושירי זימה והפיכתו לשירי אהבה וארוטיקה.
לשתיכן

גיוRא

New member
ים הצלחה...לחוטאות....{אופס}

לעוזבות את חטאינו..לטובת חטאים אחרים..... עלו..והעלו שם ת´עסק.. אני אבוא לבקר.. שתכריזו על הגרלת פרסים...

נעמי 1

New member
וואלה... אהבה וארוטיקה...

מברוק...
וזיקוקים, שיהיו רק באהבה וארוטיקה
נעמי

גיוRא

New member
נעמי רק את יכולה רק את תגלי לי...

איך אחמדים דופקים.... {סאמאק בלי התחמקויות}.. יודע שהם לא הביאו רומנים.... מחזיקה מעמד יקירתי??

נעמי 1

New member
תתפלא...

גם הרומנים אוהבים לדפוק... וארוטיקה... זה הצד החזק שלהם
נעמי

../images/Emo9.gif

לא שוכחת חסד נעורים ... תודה לכולכם על הברכות , יש עוד הרבה שם לעשות , אך .... אני עדיין אהיה כאן , אבוא לשרשר שירים , לצחוק ולפעמים לדמוע עם סיפורים מרגשים ... שוב תודה

אישה יקרה....

את חלק מאיתנו... כל תינוק כשהוא גדל, הוא פורש כנפיים מכיר אנשים חדשים, יוצר חברויות חדשות ומקים משפחה חדשה... אך את הבסיס, את המשפחה שהוא גדל בתוכה, הוא אף פעם לא שוכח... ותמיד מגיע לביקור... כמו ההורים שתמיד מקבלים בחיבוק את ילדם שמגיע... כך, תמיד שתגיעי... תקבלי את החיבוק שלך... המון מזל טוב והצלחה...

ואני רוצה לומר תודה רבה וגדולה../images/Emo140.gif

קודם כל לפורום משפחת נשואים ונשואות שאת תבילת המים הראשונה טבלתי בו ובזכותך ליהי יקרה ועוד כמה אנשים שיקרים ללבי בו למדתי הרבה דברים חשובים שלא ידעתי על עצמי ממש ככה עד שהגעתי לכאן. שנה כמעט סוגרת פה בפורום נשואים נשואות ומרגישה שאכן בגרתי (במעט לפחות למרות שאולי עוד קופצנית
) אבל אוהבת את שלל האנשים הנפלאים שכאן את שלל הגוונים לכן על הבית הזה לא אוותר ויהי מה שיהי!! פה חברי ופה אוהבי, מקווה שתרשו לי להשאר איתכם פה עוד. אוהבת כל אחד ואחת מכם..ותודה מקרב לב על הברכות והפירגון
וליהי תודה אישית ומיוחדת לך

עדיין על הכרמל....

מחכה שמישהו יחלץ אותו... הוא לא למד לעשות סנפלינג... חחחחח

למעלה