adi23e

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

היום יום הולדת.........
יומולדת שמח ליוסי! מאחלת לך שתמשיך לחלום לעד ולהגשים את חלומותיך
שחייך יהיו מאושרים, מסופקים, מאתגרים
ומלאי אהבה וחוויות טובות המשך להיות מי שאתה, שיהיה לך היומולדת הכי שמח בעולם
-זכור לבקש משאלה כשאתה מכבה את הנרות

אךך יוסי יוסי

כל הזמן מוכיח מחדש שהוא אחד הגברים. שיהיה לו רק טוב, שהזוגיות תפרח, שהילדים יהיו בריאים ומאושרים. אם היה איקון של לחיצת יד הייתי שם, אבל אין.. אז

SadClown

New member
יוסי ../images/Emo24.gif

שיהיה לך המון מזל טוב! המון בריאות. תמשיך להאמין בעצמך ובסובבים אותך.
מקווה שאתה נהנה ביום הולדת ובעזרת השם שתזכה לעוד המון ימי הולדת מאושרים.
בהצלחה בכל.

facundo te amo

New member
מזל טוב ליוסי!!

אושר ועשר, בריאות, חדווה ושמחה. שכל מעשייך יניבו הצלחה. שיתגשמו כל משאלותייך ושתזכה לממש את כל שאיפותייך. תמשיך להיות פרפקציוניסט וכמובן שגם מיכאליסט XD ליטל

hadarwin

New member
אהה יוסיי...

גם אתה לא סיפרת... ודווקא את זה? XD טוב אז אמרו כמעט את כל הברכות שאתה יכול לקבל! שיהיו לך חיים מקסימים מאושרים ומלאים בהכל! תצליח (כמו שאתה!) ואל תשכח שכולם פה איתך!

Spotless Mind

New member
מזל טוב כפרה :)

עד 120 שכול חלומותייך ומשאלותייך יתגשמו. שפע של ברכות ואיחולים. אושר, עושר, כושר ויושר. מזל טוב

מזל טוב!!

מאחלת לך הרבה שנים של גילויים והרפתקאות, חוויות ושמחות
מקווה שתמשיך עוד שנים רבות בעשייה היומיומית הנפלאה שאתה עוסק בה וכמו בחתימה שלך - לעולם לא תפסיק לחלום
כמו שאמר האדריכל פיליפ ג'ונסון- "למה לשבת ולהסתכל על הים כשאפשר לתכנן בניינים"

מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo16.gif

יוסי, המון המון מזל טוב תמשיך להאמין, זה מה שחשוב ואני מאחלת לך מה שאתה מאחל לעצמך הכי חשוב-->בריאות המון מזל טוב!

yossi iv

New member
שבוע טוב... ותודה על כל הברכות

הלבביות. אני, כמו רובכם , בתקופת מבחנים כך שזמני מוגבל אבל שוב אשוב בקרוב וסתם שאלה בעניין שוב אשוב... אל תחפשו בגוגל !!! תנסו להפעיל תאים אפורים ותגלו מה מיוחד בשאלה ובתשובה שלה : השאלה : אבי אל חי שמך למה מלך משיח לא יבא ? התשובה :דעו מאביכם כי לא בוש אבוש, שוב אשוב אליכם כי בא מועד. לא לחפש בגוגל..

בתור אחד

שמעדיף לא לענות מאשר לענות משהו לא נכון ניסיתי ולא מצאתי אז בדקתי... מדהים. מעורר השראה

הוו מזל טוב!

אני יודעת שזה קצת לא מנומס....אבל בן כמה אתה? בכל מקרה, אני מאחלת לך המון הצלחה בכל והרבה אושר

למעלה