BlogTV Police18

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif

חברה אוהבת
חברה מתחשבת
חברה שאפשר לסמוך עליה
חברה שאי אפשר בלעדיה...
חברה מאושרת
חברה שנשארת
חברה שכועסת ולפעמים גם נוזפת
אך בסוף תמיד על הלחי נושקת...
כשצריך היא עוזרת
ותמיד היא נזהרת
חברה שמפרגנת על כל הצלחה
חברה ממש טובה
חברה נחמדת
את חברתי,
הכי מיוחדת !
את חברה נפלאה הגונה ונדיבה
את לי "כאמא" נפלאה
מקווה שנמשיך להיות כך...
חברים טובים
שתמיד על קשר שומרים
ואחד מהשני לא מרפים .
כי כזאת חברות ,
לא מוצאים בכל מקום .
מזל טוב לך המיוחדת
צרור ברכות ליום ההולדת
שהחיים יהיו מלאים באושר
עם שמחה, חיוכים ואם אפשר גם עושר
שחייך יהיו מלאים בחוויות נעימות
ושתהיי תמיד מוקפת חברות
תמשיכי להיות חברה שלה תמיד איכפת
בקיצור תמשיכי פשוט להיות את
יפה, נחמדה, נדיבה ומתחשבת
מתוקה, חכמה, פשוט אישה מהממת!
מהפוליס שאוהב ומעריץ אותך בלי סוף 18 או חזי
ובת זוגתו סילביה או סיוי

BlogTV Police9

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo65.gifלאימא שלייייייייייייי

טוב אז בשירים אני לא טוב גם לא בחמשירים דקלומים או סיפורים אך מה נותר ומה אגיד: אימא אוהב אותך תמיד מרגע שהגעת אותי הכנסת תחת כנפך מרעיפה עלי את חוכמתך ואהבתך בכל צרה ודאגה אלייך מיד פונה עם חיוך גדול משיחה איתך יוצא מקווה שעוד נמשיך לצעוד יחדיו אל העתיד אימא יקרה אוהב אותך תמיד!!!

BlogTV Police14

New member
טליהההההההההההההה

מזל טוב מזל טוב מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב (אוף אין לי אייקונים)חולה עליך נשמהההה מאחלת לך מליוני מזל טובים מכל הלב והנשמה אוהבת תמיד והכי(ואל תתוכחי) שרון

BlogTV Police11

New member
../images/Emo49.gif טליה יקרה.../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

רק אושר ושכל משאלותיך תתגשמנה. אוהב מאד מאד.

syrus

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

טליה המון מזל טוב! :>:>

BlogTV Police20

New member
מ-ז-ל ט-ו-ב !!! ../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב ! שתזכי להמון אושר, עושר, בריאות והצלחה
שהחיוך לא יירד לך מהפנים לעולם
ואני מבטיחה לך - שפה\ אוהבים אותך כולם...
מיטל

Queenati

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב יקירתי../images/Emo151.gif

!!!!
Happy Birthday Girl
מאחלת לך מזל טוב, המון אושר ושמחה וכמובן בריאות....
ענת

BlogTV Police19

New member
טליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

קודם כל אני אוהב אותך בכל ליבי, את בן אדם מקסים ומתוק ותמיד היית שם כשהייתי צריך אותך!!!! שיהיה לך המון המון מזל טוב המון אושר ועושר עוד שנים ארוכות!! שיהיה לך רק טוב בחיים ושכל שאיפה ובקשה תהפוך למציאות! אוהב אותך
גדי

BlogTV Police36

New member
תודה תודה תודה תודה תודה../images/Emo140.gif

הצלחתם לרגש אותי המון אוהבת אתכם מיליוניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם המון תודה

BlogTV Police38

New member
../images/Emo65.gifטליההההההה מזל טוב

טליה מזל טוב מאמוש שיהיה לך אחלה יום הולדת שמח והרבה אושררררררררררר אני לא יודע מה לרשום :\ אבל אני יודע שזה בא מהלב שיהיה לך את השנה הכי מקסימה ובכלל את החיים הכי טובים אוהבבבבבבבבבב מאדדדדדד מאדדדדדדד מאדדדדדדדדדד מאדדדדדדדדדד טל

BlogTV Police23

New member
מזל טוב לאמא שלי

יש לי אמא הכי טובה הכי טובה ומשובחה מזל טוב לך טליה תמשיכי להיות הכי מגניב קולית וצעירת נפש מת עליך גיא

BlogTV Police17

New member
../images/Emo65.gifמאמא ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שישמור אותך האל ויגשים כל משאלתך שתעשי בשביל אחר והוא למענך שתיגעי בכל כוכב ותתפסי על כל שלב שתישארי מקסימה לנצח. שיהיהו ידייך עסוקות וצעדייך מהירים שיהיה ביתך יציב מול רוחות השינויים שמוחך יראה את הדרך וטוב ליבך את הכיוון שתישארי מקסימה לנצח שתאכלי קצת מן המר כדי להעריך את המתוק שליבך יהיה מלא בשמחה וגם בצחוק שתמשיכי ליהות אצילה כמו נסיכה שתישארי מקסימה לנצח אין לי דפים יפים ואין לי צבעים זוהרים אבל מה שחשוב זה מה שבפנים....... מאחל לך שתמיד תהיה לך ההנאה שבשיתוף אדם אחר במה שעובר עלייך. מאחל לך שלפעמים תרשי לעצמך את הדברים שאליהם השתוקקת, ונראו לך כבלתי מושגים. מאחל לך שתעברי חוויות וזיכרונות טובים, שיעזרו לך לעבור תקופות ורגעים קשים. מאחל לך שהיום הכי שמח בשנה שעברה יהיה היום הכי "עצוב" בשנה הבאה. מאחל לך שלבך יחווה הצלחות, אוזנך תתבשר בשורות טובות, עינייך ייראו מראות נפלאות ומוחך יתברך ברעיונות , מחשבות וחלומות. אני מאחל לך את כל הטוב שבעולם, אני חושב שאת אדם עם מעלות רבות.ואני שמח שפגשתי אדם כמוך ! אוהב מכל הלב ... בהצלחה ! יא מאמא

BlogTV Police40

New member
טליה מזל טוב ../images/Emo140.gif

תמשיכי להיות אחלה כמו שאת , מלאת מצב רוח , בכל רגע בכל שעה קשובה גם שעצבנית ובעלת סבלנות מדהימה , תמיד יודעת לחייך ובחיוכך גורמת חיוך לאחרים בקיצר , את אישה מדהימה , עד 100 כמו 20 , דותן .

BlogTV Police39

New member
../images/Emo65.gifאמאאאאאאאאאאא יקרהההה ../images/Emo65.gif

יוווווו
קצת באיחור אני בא פשוט עכשיו חזרתי מהעבודה טליה אני חולה מת אוהב שרוף עלייך אני לא יודע מה לכתוב לך כי כולם כבר כתבו אבל כמה שנכתוב לא תדעי כמה אנחנו אוהבים אותך אני יודע שאני מציק לך כל פעם שאת מתחברת אבל אנ פשוט אוהב אוהב אותךךך אין אין פשט אוהב וכיף לעבוד איתך נסיכה שובבה שלי ואני ימשיך לשגע אותך כל החיים ניסיתי לכתוב שיר אבל אם ההיתי מקריא אותו פה ,מרוב שהוא יצא מעפן ההיתי נחסם אז הרבה מז טוב אמא יקרה הרבה אושר כושר וכושר עוד כושר

למעלה