ל- Rony05

איריס מ

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif ל- Rony05../images/Emo65.gif

רוני מאחלת לך המון מזל-טוב ויום הולדת שמח ומאושר עם המון בריאות ואושר
הברכה המלאה כאן.

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. בריאות,אושר,אהבה ושמחה. בהצלחה בכל מה שתעשי ותבחרי לעשות!!! ב
|נרוות|

shir828

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב!
עד 120 שנה.. בהצלחה בכל מה שתרצי! ושתחגגי את היומולדת הזאת כמו שצריך
משיר..

polo03

New member
מזל טוב ויומולדת שמח ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo70.gif

מזל טוב ../images/Emo65.gif

שתמיד ישאר החיוך על השפתיים,
תאהבי את כולם, וכולם אותך כיפליים!
ותישארי כמו שאת מקסימה, מתחשבת ומושיטה יד בצרה, עוזרת לכולם ואוהבת ומחבקת
ואף פעם אף פעם מלאהוב לא מתחמקת, אז שיהיה לך יום-הולדת פשוט פצצתי, שתקבלי כל מה שאת רוצה שיהיו לך תמיד ימים קסומים שבבוקר תקומי תמיד על רגל ימין שחייך יפרחו כוורד ומי ייתן שכל חלומותייך יתגשמו שתחיי בחיי אושר ושלווה שתהיי מקסימה וחמודה כל חייך שתהיי חכמה כמו שאת הצלחה בכל אשר תפני וכמובן ... מזל טוב!!

TTתמרTT

New member
רוניל'ה המון המון מזל טוב../images/Emo23.gif

שתזכי להרבה אושר ועושר... ואני גרועה בברכות אבל ממש
תספיקי להגשים את כל החלומות שלך.. ושתינו מזל שור ... שזה אומר........... מה זה אומר?

Rony 05

New member
ת../images/Emo23.gifו../images/Emo23.gifד../images/Emo23.gifה לכולכם!../images/Emo140.gif

רובכם בכלל לא מכירים אותי ובכל זאת טרחתם לברך, אז תודה רבה רבה לכולכם ביחד וכל אחד לחוד
: איריס, הילה, גבי, מירב, שיר, רעות,הדר,עדי כלה,נעה, אבישי, לי, תמר ורעות!

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifמזל טובבב!!!../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

../images/Emo49.gifרוניל'ה../images/Emo65.gif

הייתכן שהגעת לגיל שאפשר להתחיל??? שיהיה לך המון המון מזל טוב.. את כבר ילדה גדולה את יפהפיה ומקסימה אמיתית, שיהיה לך שפע מהכל שתמשיכי להיות חייכנית ומהממת כמו שאת אוהבת אותך מאוד טל ליהיא

Rony 05

New member
תודה רבה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אני גם חושבת שאת בן אדם מקסים...
שוב תודה .. והמון המון בהצלחה!

למעלה