מזל טוב ל28 FOX! מזל טוב, פוקסי שלנו, שחוגגת היום יום הולדת שלושים! מאחלת לך רק טוב, סקאלי
ס סְקָאלִי New member 8/1/05 #1 ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gifמזל טוב ל28 FOX!../images/Emo77.gif מזל טוב, פוקסי שלנו, שחוגגת היום יום הולדת שלושים! מאחלת לך רק טוב, סקאלי
../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gifמזל טוב ל28 FOX!../images/Emo77.gif מזל טוב, פוקסי שלנו, שחוגגת היום יום הולדת שלושים! מאחלת לך רק טוב, סקאלי
ח חולפת2 New member 8/1/05 #2 ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif פוקסי יקרה,הרבה מזל טוב,מאחלת לך רק אושר-והרבה!!!!
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif פוקסי יקרה,הרבה מזל טוב,מאחלת לך רק אושר-והרבה!!!!
G gitta New member 8/1/05 #3 לפוקסי האהובה ../images/Emo23.gif והמיוחדת ליום הולדתך אני מאחלת לך בריאות ואושר, שפע ושימחת חיים! יום הולדת שמח!
לפוקסי האהובה ../images/Emo23.gif והמיוחדת ליום הולדתך אני מאחלת לך בריאות ואושר, שפע ושימחת חיים! יום הולדת שמח!
א איחוד האחת New member 8/1/05 #4 בלון|לפוקסי ../images/Emo65.gif יום הולדת שמח. כל שאת מאחלת לאצמך וכל שאת רוצה לעצמך - לו יהי עשי לך יום נהדר. וממני |
בלון|לפוקסי ../images/Emo65.gif יום הולדת שמח. כל שאת מאחלת לאצמך וכל שאת רוצה לעצמך - לו יהי עשי לך יום נהדר. וממני |
ק קוראסון שוקולד New member 8/1/05 #5 מזל טוב ........../images/Emo24.gif הרבה אושר אהבה ...........וכל מה שלבך חפץ ושבת שלום
N not that kind of gir New member 9/1/05 #9 FOX קצת באיחור ...מזל טוב ומי יתן ותדעי רק אושר וששנה זו תיהיה טוב יותר מהקודמת ,שכל משאלות ליבך יתגשמו וישאו פרי ,עד מאה ועשרים
FOX קצת באיחור ...מזל טוב ומי יתן ותדעי רק אושר וששנה זו תיהיה טוב יותר מהקודמת ,שכל משאלות ליבך יתגשמו וישאו פרי ,עד מאה ועשרים
L libi4 New member 8/1/05 #7 יומהולדת שמח לך../images/Emo47.gif מהיום...תרגישי הרבה יותר טוב.....את כבר ממש גדולה... מאחלת לך את כל מה שתאחלי לעצמך...ושיתגשם... שבוע טוב... חיים יפים
יומהולדת שמח לך../images/Emo47.gif מהיום...תרגישי הרבה יותר טוב.....את כבר ממש גדולה... מאחלת לך את כל מה שתאחלי לעצמך...ושיתגשם... שבוע טוב... חיים יפים
L libi4 New member 8/1/05 #8 יש לך היום יומולדת../images/Emo124.gif נעלמה לה עוד שנה... מאחלת לך את כל הטוב שבעולם... חיוך בכל בוקר... שמחה בכל יום... והרבה אהבה....
יש לך היום יומולדת../images/Emo124.gif נעלמה לה עוד שנה... מאחלת לך את כל הטוב שבעולם... חיוך בכל בוקר... שמחה בכל יום... והרבה אהבה....
מ מיכל של הכוכבים New member 9/1/05 #11 פוקסי יקרה שלנו מזל טוב ליום הולדתך. שהשנים הבאות תהיינה מלאות אך ורק בשמחה ובאושר.
F fox28 New member 9/1/05 #12 תודה רבה לכולכן תודה רבה לכולכן, בנות חיממתם לי את הלב אני בת 30 וזה מאוד מוזר לי... מקווה שהעשור הזה יהיה טוה בהרבה מקודמו (ברם, אני לא ממש אופטימית בקשר לכך) מיכל
תודה רבה לכולכן תודה רבה לכולכן, בנות חיממתם לי את הלב אני בת 30 וזה מאוד מוזר לי... מקווה שהעשור הזה יהיה טוה בהרבה מקודמו (ברם, אני לא ממש אופטימית בקשר לכך) מיכל