קרוואלה

New member
איבבבבבבבבבבבבבבבב.........

עשית לילד את זה ובגדוללללללללללללללללללללללללל!!! הילד כולו מחוייכת מאוזן לאוזןןןןןן................ " שייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי בוא תראה מה איב עשתה לי"....... תודה חברה על הכול }{}{}{}{ עידני ביקש לומר לך שהוא מאוד מאוד אוהב אותך}{}{

קרוואלה

New member
שרון.......

מכירה את הפוזה הזו של עידן כשהוא עומד ומגרד את בטן?.... ככה הוא הגיב כשהקראתי לו את ה שכתבת:)) יענו הילד מובך משו ... אמר " אמא רואה אמרתי לך היא משוגעת.... איפה היא רואה שיש לי פה גדול".:))... טופ נו כשהוא מסתכל במראה באמת יש לו פה קטן עד שהוא פותח אותו:))) תודה על הברכות האהבה האין סופית ועל זה שאת אחותי ודודה שלו}{}{}{}

מזל טוב לעידן ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo28.gif

מכשפונת, ריגשת אותי עם הברכה שלך... ים של ברכות ואיחולים לעידן שלך
ובגלל שאחתוש {
} גנבה לי את השיר, אצרף שיר אחר שבכל פעם שאני שומעת אותו אני דומעת... חיים שלי ביצוע: אורנה ומשה דץ מילים: סמדר שיר לחן: משה דץ אני נושמת את העור שלך, חיים שלי נושמת עמוק אל תוך הלב רוצה לשמור אותך קרוב אלי, חיים שלי להגן עליך מצל של כאב אני טועמת את הדייסה שלך, חיים שלי כמו חלה של שבת מתוקה שתמיד אקדם אותך, חיים שלי עם עוגה וחיבוק ונשיקה כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא ואין בעולם דאגה כמו דאגה של אמא ואין בעולם מי שיאהב אותך כמו אמא רק אמא שלך אני חולמת את החיוך שלך, חיים שלי חולמת שתמיד תחייך מה לא הייתי עושה בשבילך, חיים שלי כדי שממני אף פעם לא תלך כי אין בעולם אהבה...

קרוואלה

New member
באמת שאין אהבה בעולם......

כמו אהבה של אם לילדה... אבל מה היינו שוות בלי הילדים האלה:)) תודה חיה על הברכות}{}{........ ולא שאני סכסכנית אבל תתבעי אותה על זה שהיא גנבה לך ת'שיר:)))

אני תמיד אומרת לבת שלי

והיא נמסה כשאני מספרת לה שוב..ושוב..ושוב... בקיצור, אני מספרת לה שלפני שהיא נולדה אבא שלה ואני היינו רק זוג... סתם בעל ואישה. וברגע שהיא נולדה... הפכנו להיות הורים
ולא רק זה, ההורים שלי הפכו להיות סבתא וסבא
יש לה הבעה כזו של אושר שאני שוכחת את הכל {הכל = ההצקות שלה לאחים שלה} המון אושר לך ולעידן שלך, קרוואלה

ברכות לבביות לעידן../images/Emo77.gif

מזל טוב קרוואלה,שהאושר הזה ימשך לנצח. יום הולדת שמח וזה מזכיר לי שלמיס רומניה יש יום הולדת בשבת הקרובה. אני חייב לחשוב על רעיון להפתיע אותה.המממ...

למעלה