../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif
פתח נא לי שערי שמים היושב שם במרומים המטר לי ברכתך כמים להרבות את צמאוני.. כול בקשתי זה ילד .. לא רוצה כסף או זהב מתפלל לזה הפלא אנא אלי אלנא תחדל... בשירי אשא תפילה .. אנא זכני אל בילד בטרם אחדל לחיות הראה נא לי את זה הפלא... ממעמקים קראתיך בימים ובלילות זה אני עבדך רק הראה לי את האור.. תן לי לאחוז בילד להביט בעיניו הזכות... להנחותו בתורתך לגדלו אפ להנות.... בשירי אשא תפילה .. אנא זכני אל בילד בטרם אחדל לחיות הראה נא לי את זה הפלא זה שיר שליווה אותי לפני תשע שנים בהריון של עידן
) עידן לכול הדעות הוא ילד פלא! הוא נולד אחרי הריון מאוד קשה כול ההריון היה סוד אחד גדול.... הרופאים לפחות בבדיקה הראשונה שהייתי בחודשים הראשונים לא צפו הרבה הצלחה לי או לעובר.. הייתה החלטה חד משמעית להורד .. רק שאני ידועה כאחת שהולכת ראש בראש עם הכול... החלטתי שאני ממשיכה עם זה ומה שיהיה יהיה... ועידן נולד ב 12.5.1998... בחמש דקות לפני חצות.... וגם פה הוא הוכיח לכולם שהוא ילד פלא... עידן נולד בבית..אני הוא ואלוהים איתנו! ומיכוון שהגענו אחרי חצות לבית החולים הוחלט שתאריך הלידה שלו יהיה ה 13.5 < סאמם הם והחוקים שלהם> עידני נולד 2.700 ק"ג... ילד מכוער לכול הדעות..קטן מצוקמק אבל נשמה טובה ילד שקט רגוע ונוח... כשחליתי עידני היה בכיתה א'..הילד הזה היה מתעורר בבוקר מכין לי לשתות.. מארגן את הבית..ויוצא לבית ספר.. מבית הספר הוא היה מתקשר לשאול מה עם אמא... הוא דאג לי כמו שאמא דואגת לילדים שלה
נכון יש לי עוד ילדים אבל ביני לבין עידן קיים קשר שלא ניתן להסבר... אנחנו פשוט נושמים אחד את השניה.. נכון להיום עידן הוא ילד מלא אבל מלאאא אנרגיותתת ילד יפיפהההההההה שובב לא קטן אבל עם נשמה ענקיתתתתתתתתתתתתת... ולאפרוח שלי יש מומולדת היום
))) אז לך ילד מקסים שלי אני מאחלת המון שנים של אושר חיוכים ובריאות.. שתמשיך להיות כזה שובב ומשגע .. שאפ פעם לא תדע צער ורק שמחות יקיפו את חייך.. אוהבת בלי תנאים..< טופ נו בלי נס בבוקר זה יעלה לך >.... מתה עליך ילד שלי }{}{}{}{
פתח נא לי שערי שמים היושב שם במרומים המטר לי ברכתך כמים להרבות את צמאוני.. כול בקשתי זה ילד .. לא רוצה כסף או זהב מתפלל לזה הפלא אנא אלי אלנא תחדל... בשירי אשא תפילה .. אנא זכני אל בילד בטרם אחדל לחיות הראה נא לי את זה הפלא... ממעמקים קראתיך בימים ובלילות זה אני עבדך רק הראה לי את האור.. תן לי לאחוז בילד להביט בעיניו הזכות... להנחותו בתורתך לגדלו אפ להנות.... בשירי אשא תפילה .. אנא זכני אל בילד בטרם אחדל לחיות הראה נא לי את זה הפלא זה שיר שליווה אותי לפני תשע שנים בהריון של עידן