קרוואלה

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif

פתח נא לי שערי שמים היושב שם במרומים המטר לי ברכתך כמים להרבות את צמאוני.. כול בקשתי זה ילד .. לא רוצה כסף או זהב מתפלל לזה הפלא אנא אלי אלנא תחדל... בשירי אשא תפילה .. אנא זכני אל בילד בטרם אחדל לחיות הראה נא לי את זה הפלא... ממעמקים קראתיך בימים ובלילות זה אני עבדך רק הראה לי את האור.. תן לי לאחוז בילד להביט בעיניו הזכות... להנחותו בתורתך לגדלו אפ להנות.... בשירי אשא תפילה .. אנא זכני אל בילד בטרם אחדל לחיות הראה נא לי את זה הפלא זה שיר שליווה אותי לפני תשע שנים בהריון של עידן:)) עידן לכול הדעות הוא ילד פלא! הוא נולד אחרי הריון מאוד קשה כול ההריון היה סוד אחד גדול.... הרופאים לפחות בבדיקה הראשונה שהייתי בחודשים הראשונים לא צפו הרבה הצלחה לי או לעובר.. הייתה החלטה חד משמעית להורד .. רק שאני ידועה כאחת שהולכת ראש בראש עם הכול... החלטתי שאני ממשיכה עם זה ומה שיהיה יהיה... ועידן נולד ב 12.5.1998... בחמש דקות לפני חצות.... וגם פה הוא הוכיח לכולם שהוא ילד פלא... עידן נולד בבית..אני הוא ואלוהים איתנו! ומיכוון שהגענו אחרי חצות לבית החולים הוחלט שתאריך הלידה שלו יהיה ה 13.5 < סאמם הם והחוקים שלהם> עידני נולד 2.700 ק"ג... ילד מכוער לכול הדעות..קטן מצוקמק אבל נשמה טובה ילד שקט רגוע ונוח... כשחליתי עידני היה בכיתה א'..הילד הזה היה מתעורר בבוקר מכין לי לשתות.. מארגן את הבית..ויוצא לבית ספר.. מבית הספר הוא היה מתקשר לשאול מה עם אמא... הוא דאג לי כמו שאמא דואגת לילדים שלה:) נכון יש לי עוד ילדים אבל ביני לבין עידן קיים קשר שלא ניתן להסבר... אנחנו פשוט נושמים אחד את השניה.. נכון להיום עידן הוא ילד מלא אבל מלאאא אנרגיותתת ילד יפיפהההההההה שובב לא קטן אבל עם נשמה ענקיתתתתתתתתתתתתת... ולאפרוח שלי יש מומולדת היום:)))) אז לך ילד מקסים שלי אני מאחלת המון שנים של אושר חיוכים ובריאות.. שתמשיך להיות כזה שובב ומשגע .. שאפ פעם לא תדע צער ורק שמחות יקיפו את חייך.. אוהבת בלי תנאים..< טופ נו בלי נס בבוקר זה יעלה לך >.... מתה עליך ילד שלי }{}{}{}{

לחתיך שלי יש מומולדת.. }}}{{{

אבל כרגע אני בעבודה ולא יכולה לשלוח ברכות צבעוניות אז שולחת מכל הלב מלאן איחולים לגבר שבגברים.. תשמור על עצמך בחור.. אל תשתנה כי אתה הכי מקסים שאפשר.. כשאחזור מהעבודה מבטיחה ברכה יותר צבעונית.. מזל טוב מקסים אחד.. יום הולדת שמח ביותר..

מיקו 42

New member
עידן

כל מה שאמא שלך מאחלת לך ועוד ברכה קטנה שתצליח בכל עד 120 אושר יושר וכושר

קרוואלה

New member
יושר דווקא יש לו ...

רק תסביר לי למה הכושר:))) למה למה לקלקל לי את הילד מיקו... מה שחסר לי מחר יבקש גומיות בשביל לבדוק את הכושר שלו:))) תודה על הברכות }{}{

טאKילה

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לעידן../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif

יומולדת חגיגה נחמדת
כל שתבקש לו יהי
לילד הכי הכי הבן של המכשפה הכי הכי

קרוואלה

New member
טאק........

עידן ביקש ממני לשאול אותך .... " אמא איך היא יודעת שאת מכשפה?"...... תזהרי לספר לו:)) תודה על הברכות }{}{}{

טאKילה

New member
אם

הוא כזה חמוד.. למה לא לספר לו? חוצמיזה אם הוא מודע לעובדה שאמשלו מכשפה, הוא חכם כפרע עליו.

קרוואלה

New member
הוא מודע :(...

יש לו משפט קבוע בפה... " אמא את מעצבנת!!" ואני בכלל מלאך איך מעצבנת איךךךךךךך:)) ואת לא תספרי לו כי עם עידני אין לדעת הילד עוד עלול להשתמש בזה נגדי:))

jozefin3

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gifרוצה לאחל לכם

הרבה אושר יחד תמיד... ריגשת אותי במילותיך , ממבט של אמא...
שיהיו לו שנים יפות פוריות ומוצלחות...
הרבה הרבה מזל טוב ...וכמובן מאלאןןןןןןןןן אהבה מסביבו תמיד

קרוואלה

New member
גו'זפין...

אם יש משו שיכול להרוס אימהות של הילדים שלנו:)) אלה אלופים בלהמיס אותנו ברגעים הכי לא נורמלים של החיים.... תודה לך על הברכות והלוואי ואהבה ואושר יעטפו את כולנו ותמיד:)

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif

עידן חתיך מקסים שלי (נו טוב..אתה של אמא המכשושה אבל אני "דודה אחתוש" אז מותר לי להגיד שלי...) רוצה להקדיש לך ולאמא המכשושה שלך את השיר הבא: בשבילה אתה מלך העולם - שלמה ארצי "שם בתוך מיטה, מול קיר ענק כחול, קר וזול, לפעמים אתה, נאנח בלי קול ובכל זאת, אמא שם שומרת גם כשאתה גדול מחליפה לך בגדים אומרת שאתה: מלך הגברים בשבילה אתה יכול להיות מה שבא לך לראש, למשל, מלך החיות או מלך ההרים, אם תטפס אי שם, קום תהיה כל מה שבא לך כי בשבילה אתה תמיד מלך העולם." חמוד.. שמור על מי שאתה ומה שאתה כי אתה יחיד ומיוחד החיוך שלך משמח עולם העיניים שלך מקרינות אור על כולם שימייך יהיו מלאים חיוכים וצחוקים
שתמיד תדע אושר ושימחה שתגשים חלומות שתממש משאלות ובעיקר הרבה בריאות ואהבה
ואם אפשר עוד בקשה קטנה... תמשיך לשגע את אמא
היא מאד אוהבת את זה...
המון המון מזל טוב
מומולדת שמח ביותר
אוהבת מלאן... "דודה" אחתוש
ואפילו שאני יודעת שאתה לא "מת" על נשיקות קבל צרור
ים ו
ות....... ואת אמא שלו בואי פה רגע -
הרבה נחת מהמקסים שלי ו...תשאירי איזה ביס מה
אוהבת'תותך המון המון

קרוואלה

New member
אוח השיר הזה.........

בול אבל בול מה שאני שרה לעידן .... טופ פעם שרתי לו יותר כשהייתי מקלחת אותו או מלבישה אותו... היום הגמד עצמאי בשטח :)) תודה לך על הברכות ממך כול מילה מכפילה את עצמה בשבילי מליון פעם:))) שנדע רק ימים של אושר כולנו....}{}{}{

jozefin3

New member
../images/Emo9.gifמי כתב מילות השיר...אוהבת../images/Emo9.gif

מרגשות אותי ,אתן..ביום הולדת של החמוד

jozefin3

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo9.gifוואלה רק עכשיו שמתי לב..שלמה ארצי

שר את השיר הזה....... זה ממהתרגשות

3 שרונית

New member
אכן, הפתעה קטנה ומכוערת זו הייתה

אבל זה רק בגלל שהוא היה נורא נורא קטן, ממש קטן, אבל ממש ממש ממש קטן. מאז עברו הרבה מים בנהר, הוא גדל , בייחוד הפה גדל חחח (עשי טובה , אל תפתיעי אותנו יותר...)
עידן השובָב, אין עוד ילד כָּזֶה, כַּמָה נמוך- כָּכָה רָזֶה. הוא מַמָש תַאווה, מַמָש מַאכָל, מין ילד כָּזֶה מאוד "מתוּבָּל". מתוּבָּל בפּפּריקה, בּפּילפּל, בּסוּכָּר, מָתוק וחָריף הוא - שילוּב כּה מוּזָר עידן השובב, אותך תמיד נאהב, בלב גדול, מלא ורחב, בכל עונה ובכל מצב, בקייץ, בחורף, באביב ובסתו. מזל טוב עידני

L M A E

New member
../images/Emo25.gifמזל טוב לעידן../images/Emo25.gif

יום הולדת שמח לך עידן הלוואי שכל משאלותייך יתגשמו ואני מאחלת לך המון אושר ואהבה ושכל חיוך יביא אור לחייך תמשיך להיות ילד שמח אוהבת אותך ..איב.

למעלה