אחת שתדבר הרבה
New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gifיום הולדת לאחד והיחיד../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif
לאחד והיחיד, לזמר עם הכל הכי מרגש, הטקסים הכי מצמררים, עם הלחנים הכי כובשים. לבן אדם הכי נחמד על פני כדור הארץ, [וזה בדוק
] הכי צנוע, והכי מוכשר.... לגלעד
גלעד
, אין אנשים כמוך
. אתה משוג האנשים של יוצא להכיר כל יום, ושיוצא לך להכיר (גם לא באופן אישי
נותר רק להגיד תודה בכל פעם מחדש. להגיד תודה על הכח שבמילים שלך, ועל כל הדברים שהם לימדו אותי על עצמי ובכלל. להגיד תודה על כך שהצלחת לחבר אותי למוזיקה ישראלית, שהיא הטובה ביותר, לפני ששמעתי אותך לא שמעתי מוזיקה בכלל... להגיד תודה על הבן-אדם שאתה, ועל איך כל ראיון איתך מרטיט לי את הלב ומרגש אותי בכל פעם מחדש. להגיד תודה על כל אותו הזמן שהעברת לי, שלא תתמיד הוא היה בימים קלים.. אבל חרישות בלתי נגמרות על הדיסקים שלך תמיד הצליחו למלאות אותי בכח ובחיוכים...
יום הולדת זה בהחלט הזמן להיות דביקים, ולהגיד את כל הדברים שתמיד רציתי להגיד ושלא תמיד יצא לי. אני שומעת את המוזיקה שלך, גלעד, כבר כמעט שלוש שנים. התאהבתי בך מהשנייה הראשונה, מאז קניתי את שני-הדיסקים שלך ברגעים הראשונים שיכולתי, שמעתי אותם כמות פעמים כמו שאתה לעולם לא תצליח להבין, כתבתי עליהם בכל מקום אפשרי, המלצתי עליהם לכל אדם שזז, למדתי מהם, בכיתי, התרגשתי, חייכתי, השתנתי, התבגרתי דרכם... וגם היום, שלוש שנים אחרי "עכשיו טוב", אני עדין מצליחה להתרגש בכל פעם מחדש וללמוד משהו חדש, למצוא בהם משהו שבפעם הקודמת לא מצאתי...
המוזיקה שאתה כותב, בשבילי? בשבילי היא שפה. אני משתמשת בה כדי להסביר את עצמי, מוצאת את עצמי מצטטת שורות משירים שלך כל הזמן ובכל מקום, השירים שלך, מעבירים את המסר שאתה רוצה להעביר כל-כך חזק, וכל-כך פוגע וישיר, ואולי דווקא בגלל זה אני אוהבת אותך. אתה כותב הכי מהבטן והכי מתוך הלב, זה דברים ששומעים ותמיד עומד מסר, ונושא שגורם לך ללמוד ולהתאהב.
כתבתי לך אין ספור פעמים כבר
, אבל אף-פעם לא הצלחתי להעביר לך עד כמה אני אוהבת אותך באמת
. אתה מקסים
.
אז... אנ מ