../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif../images/Emo189.gif

לבן הגדול שלי יש מחר יומולדת, 12. ומה הוא רוצה במתנה? מפוחית. לא מוזר?

../images/Emo49.gif

נשמע דווקא חמוד, כמו הילדים הטובים של פעם. למה זה נשמע לך מוזר? זו פעם ראשונה שהוא מראה נטיות מוזיקליות? שאלת אותו למה הוא רוצה דווקא מפוחית?

../images/Emo51.gif

זה נשמע לי מוזר כי לא נתקלתי בילד שמנגן במפוחית.זה נראה לי קצת אולד פשן. אני יודעת למה הוא רוצה דוקא מפוחית - יש בנשיונל ג'אוגרפיק (או דיסקברי או משהו כזה) תוכנית בשם "השורד", בה צריך אדם להסתדר לבדו במשך כמה ימים באזור נטוש כלשהו בעולם (מדבר, ג'ונגל, קוטב וכו'). את זמנו הפנוי הוא מעביר בנגינה לעצמו במפוחית. אז זה משם. מחר הולכים לקנות, אח"כ רק נשאר למצוא איך לומדים לנגן בזה. אני יודעת לנגן בפסנתר ובקלרינט, אבל זה לא נראה לי דומה.

צימעס

New member
מדליק לאללה.

כשאמא שלי קנתה מפוחיות לילדים שלי, הן באו עם פתק שמסמן את התוים (הידעת שיש הבדל בין נשיפה לשאיפה?) נשארק לנות חוברתוים מתאימה. תתיעצי בפורום נגנים וכלי נגינה, אבל הם בטח לא יענו שם, כי זה לוח מודעות גדול של גיטרות חשמליות ומערכותופים.

כן, הוא כבר הסביר לי על הנשיפה והשאיפה.

לא ידעתי קודם. נתת לי באמת רעיון לקנות מחר גם חוברתוים. שאלתי פעם (הרעיון הזה עלה כבר לפני שנה, אבל ירד משום מה) על זה בפורום נגינה, אבל ממש לא התייחסו אלי. (והתאכזבתי בלב.)

מזל טוב!

ואם אני זוכרת נכון הוא רוצה אותה כבר ממזמן ממזמן.... מה שאומר שהוא כנראה באמת רוצה אותה. פעם קניתי מפוחית לבעלי בתקווה שינגן לי בלוזים קורעי לב, אבל הוא לא ממש נדלק על זה. באמת מעניין איפה היא.

פלגיה

New member
איזה חמוד, כמו סנופקין

רוצה מפוחית? שיקבל מפוחית. למה לא? (הילד שלי רוצה כלב)

למעלה