טל טל 20

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo49.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif

המון מזל טוב לבחורה אחת יחידה ומיוחדת שרואה ואינה נראית, מאחלת לך מיטלוש' את כל הטוב שבעולם,שתיהי מאושרת ושמחה כל ימי חייך
אושר,עושר,בריאות,א ה ב ה והמון הצלחה. שתזרח עליך השמש וישמרוך המלאכים
תמשיכי להשאר מקסימה כמו שאת!
מתה עליך

גרציה פ

New member
עם כל הכבוד ובמזל טוב, לאיזה.....

מייטל כולם מאחלים מזל טוב? חשבתי שזאת מייטל שאנחנו מכירים מהפורום, אבל גם היא בין המברכים, ב'לבלתי.....

מיטל52

New member
גרציה אהובת ../images/Emo23.gifי יש לי זמן

אני ביוני חוגגת יומומולדת....באמת מענין מי זו מיטל 2

טל טל 20

New member
חברות יקרות

זוהי מיטל האחת שרואה ואינה נראית והיום היא חוגגת יומהולדת! (היא לא כותבת פה,רק דרך מסר...) בהזדמנות זו,מיטלוש' כולנו קוראים לך: מיטל מיטל צאי החוצה...........כולנו כאן נקנה לך עוגה......
משלומך ילדת יומהולדת?

גרציה פ

New member
אה אז נשיר לה "ברלה ברלה צאי החוצה"

ואזזז נשיר לה "היום יום הולדת היום ......."

תודה לכולכם!!!

וואי אני לא מאמינה! תודה רבה לטל הנשמה ולכל חברי הפורום שהשתתפו בברכות! עשיתם לי את היום! מיטל.

מזל טוב

המון המון מזל טוב!!! אין לי מושג מי את אבל בכל זאת... בריאות, אושר וכל אשר תבקשי לו יהי!

טל טל 20

New member
ניצחת ../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

התכוונת לכינוי " ניצחת איתי הכל " , לא???

metalyca1

New member
כמה מיטל יש כאן? גם אני מיטל....

ב"ה יתברך גם שמי המקורי הוא מיטל ואני חוגגת בשבוע הבא בע"ה יתברך בכ' שבט יומולדת 23... ואני כן כותבת כאן אך בזמן האחרון לא יצא לי פשוט עזבתי את לימודי ההוראה והיתי צריכה למצוא לי תחליף.... בשורות טובות וכל הישועות מיטל

מזל טוב מיטל!

עד 120! המון בריאות, שמחה ואושר. ושתיראי את הטוב בכל דבר שיקרה אותך במציאות. אוהבת, בתאל

ת ו ד ה לכולכם ../images/Emo9.gif

אין לכם מושג כמה שמחתי לשמוע את איחולי הברכה שלכם, זה ממש חימם את הלב. טל
את נשמה טובה,אוהבת אותך. תודה על כל המאמץ וסליחה מכל הלב על העצבים שחטפתי עליך לפני כמה ימים ב "לוגאר" הכל מאהבה נשמה שלי. סולחת?

למעלה