יום הולדת 42 לאמא

צוצונת

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo13.gifיום הולדת 42 לאמא ../images/Emo77.gif

הפעם אני כותבת אחרי יום ההולדת שלי. חייבת לשתף אתכם במה שקיבלתי. אמנם לא ציפיתי משני בני היקרים (16 ו- 20) שיטרחו אבל הפעם הפתיעו אותי.(תודה לניצן ולשביט) חזרתי ביום חמישי מהעבודה ולשלוח לי ברכה ב-אימייל (ודוקא לי...
שמארגנת את ימי ההולדת של כולם ושוברת את הראש איזו מתנה מקורית לקנות לכל אחד)והבנים קישטו את הבית בבלונים וכתבו לי ברכות מקוריות גם משהו שהדפיסו והדביקו לדלת וגם קנו לי ברכה מנגנת חמודה . קיבלתי סט של קליאו - קרם גוף ודיאודורנט (קי´צי אבל שימושי ולא שהיו לי ציפיות מהם) וזה היה ממש מחמם את הלב. אה... גם הכינו לי ארוחה (לא מושקעת אבל בשביל בנים להכין סלט עגבניות לחמם פיתוח ולשים קבבים ונקניקיות בטוסטר אובן, זה ה מ ו ן .... בפורום מתכונים בתפוז ,בו אני חברה, החבר´ה הציפו את האתר בברכות וזה היה ממש כיפי . קיבלתי בושם שאני מאוד אוהבת מהבעל, אבל באיחור של יום ועשיתי לו פרצוף (ממש פולניה...). מחברה טובה קיבלת תיק לעבודה (תמיד צריך -כיפק לקצפת- ). חגגנו אתמול בארוחת ערב עם זוג חברים במסעדה איטלקית שנמצאת באבן גבירול ונקראת אמורה מיו, אז לאוהבי האיטלקי זה מקום מומלץ טעים ולא יקר. חברה שידעה שאנחנו נהיה במסעדה חיכתה לי בחוץ עם סלסלת ליקרים תוצרת בית שלה (כל הכבוד למדינת ישראל). היום אני הולכת לפנק את עצמי בכמה צ´ופרים. ובקיצור אפילו אם קניתם רעיון אחד מכל מה שכתבתי כאן אז גם טוב. נשיקות משושה שגדלה בעוד שנה.

ShirShir

New member
שושה...

מ ז ל ט ו ב ! ! !
---=יום הולדת שמח=---
מאחלת לך עוד הרבה חגיגות מהנות כמו זו
תאמיני יותר בבנים שלך, הם עוד יפתיעו אותך
HAPPY BIRTHDAY

צוצונת

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif

בכל זאת היום בעבודה הרגישו שלא עשו ממש למעני ביום חמישי אז התכנסנו וחגגנו בחדר הישיבות עם כל מנהלי הפרוייקטים על עוגת ריבת חלב של קפולסקי מומלצת בשחיתותה.ושרשרת מהממת של חמסה שקניתי לי במגנוליה על חשבון המשרד. אז היה לי עוד יום של יום הולדת.

למעלה