CTH

hilary22

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo106.gifCTH../images/Emo106.gif../images/Emo65.gif

מה זה CTH?אני יסביר!!כמו שיש MCA או TCH או כל מיני דברים כאל אז יש גם את תחרות CTH(שדרך הגב אני חשבתי על זה לבד)אז זה בעצם אומר close to hil מה זה התחרות הזאת?הנה ההסבר: אז התחרות הזאת היא בעצם בין כל האנשים שקרובים איך שהו להיל והם שחקנים/זמרים/מפיקים/במאים/תסריטאים!!יהיה 6 קטגוריות!! קטגוריה 1:שחקנים קטגוריה 2:זמרים קטגוריה 3:מפיקים קטגוריה 4:במאים קטגוריה 5:תסריטאים קטגוריה 6:ה-כ-ל(שזה כאילו הקטגוריה שבו כל מי שקרוב להיל מתחרה) תחכו עד שאני יסיים את כל הקטגוריות ושאני יאמר איך להצביע!אני יגיד שסיימתי מתי שאני יסיים!!זה ייקח קצת זמן...

hilary22

New member
../images/Emo106.gifקטגוריה 1:שחקנים../images/Emo106.gif

1.היילי - אחותה 2.ליליאן - ליזי מקגוויר (מירנדה) 3.דנה דלני - אישה אמיתית (שרה) 4.פרנקי מיונז - קודי בנקס סוכן חשאי (קודי) 5.והת'ר לוקלייר - הגבר המושלם (ג'ין) 6.צ'אד מייקל מארי - סיפור סינדרלה (אוסטין) 7.סטיב מרטין - 12 במחיר 1 (תום) 8.גרי קול - קלי הצועת (ג'ו,המפקד או אבא-תחילטו אתם) 9.אוליבר ג'יימס - בקול גדול (ג'י) 10.ג'רמי פולי - קספר פוגש את וונדי (קספר)

hilary22

New member
../images/Emo106.gifקטגוריה 2:זמרים../images/Emo106.gif

1.היילי - אחותה 2.ליליאן - ליזי מקגוויר (מירנדה) 3.דנה דלני - אישה אמיתית (שרה) 4.פרנקי מיונז - קודי בנקס סוכן חשאי (קודי) 5.והת'ר לוקלייר - הגבר המושלם (ג'ין) 6.צ'אד מייקל מארי - סיפור סינדרלה (אוסטין) 7.סטיב מרטין - 12 במחיר 1 (תום) 8.גרי קול - קלי הצועת (ג'ו,המפקד או אבא-תחילטו אתם) 9.אוליבר ג'יימס - בקול גדול (ג'י) 10.ג'רמי פולי - קספר פוגש את וונדי (קספר)

hilary22

New member
תיקון!!

1.היילי דאף - אחותה 2.ג'ואל מאדן - חבר שלה (גוד שארלוט) 3.אהרון קרטר - יצא איתו פעם 4.אוליבר ג'יימס - שיחק איתה בסרט בקול גדול 5.ליליאן - שיחקה איתה בליזי מקגוויר 6.לינדזי לוהאן - לה ולהילארי היה אותו חבר(באותו זמן...) 7.סימפל פלאן - היא אוהבת את המוזקיה שלהם 8.אשלי סימפסון-אהבת את המוזיקה שלה 9.כריסטינה אגילרה - אוהבת את המוזקיה שלה 10.סאם 187 - אוהבת את המוזיקה שלהם

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifרק דבר קטן שהפריע לי

למירנדה לא קוראים ליליאן, קוראים לה לָאלֶיין

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifאופס, שירשרתי לא נכון

זה היה אמור ללכת לשחקנים

hilary22

New member
חח תודה!!ודווקא שרשרת לנכון!!

היא גם בשחקנים וגם בזמרים!!

hilary22

New member
../images/Emo106.gifקטגוריה 3:מפיקים../images/Emo106.gif

1.אדם שאנקמן - 12 במחיר 1 2.סוזן דאף - הגבר המושלם 3.דיוויד ברוקוול - בקול גדול 4.קייט' גיגליו - סיפור סינדרלה 5.מדונה - קודי בנקס סוכן חשאי 6.קווין לפרטי - צוערת קלי 7.לארי גרימאלדי - אוסף הנשמות 8.מייק אליוט - קספר פוגש את וונדי 9.ליו רינור - אישה אמיתית 10.אליסון סאביטץ' - מלחמת אוכל

hilary22

New member
../images/Emo106.gifקטגוריה 4:במאים../images/Emo106.gif

1.אדם שאנקמן - 12 במחיר 1 2.מארק רוסמן - הגבר המושלם 3.שין מקנאמרה - בקול גדול 4.מארק רוסמן - סיפור סינדרלה 5.ג'ים פאל - ליזי מקגוויר נוסעת לרומא 6.הארלד זווארט - קודי בנקס סוכן חשאי 7.לארי שאו - הצוערת קלי 8.מישל סקוט - אוסף הנשמות 9.סקאן מקנאמארה - קספר פוגש אתת וונדי 10.קרן ארתור - אישה אמיתית

hilary22

New member
../images/Emo106.gifקטגוריה 5:תסריטאים../images/Emo106.gif

1.כריסטופר לופטון - אישה אמיתית 2.סאם הרפאר - 12 במחיר 1 3.הת'ר רובינסון - הגבר המושלם 4.מיטש רובר - בקול גדול 5.לאי דונלאפ - סיפור סינדרלה 7.אד סאקטר - ליזי מקגוויר נוסעת לרומא 8.קטלין קאיין - אוסף הנשמות 9.רוב קארצ'נאר - קספר פוגש את וונדי 10.ג'ון קיואינטאנס - בנות חומרניות

hilary22

New member
../images/Emo106.gifקטגוריה 6:ה-כ-ל../images/Emo106.gif

1.היילי - אחותה 2.ליליאן - ליזי מקגוויר (מירנדה) 3.דנה דלני - אישה אמיתית (שרה) 4.פרנקי מיונז - קודי בנקס סוכן חשאי (קודי) 5.והת'ר לוקלייר - הגבר המושלם (ג'ין) 6.צ'אד מייקל מארי - סיפור סינדרלה (אוסטין) 7.סטיב מרטין - 12 במחיר 1 (תום) 8.גרי קול - קלי הצועת (ג'ו,המפקד או אבא-תחילטו אתם) 9.אוליבר ג'יימס - בקול גדול (ג'י) 10.ג'רמי פולי - קספר פוגש את וונדי (קספר) 11.ג'ואל מאדן - חבר שלה (גוד שארלוט) 12.אהרון קרטר - יצא איתו פעם 13.אוליבר ג'יימס - שיחק איתה בסרט בקול גדול 14.לינדזי לוהאן - לה ולהילארי היה אותו חבר(באותו זמן...) 15.סימפל פלאן - היא אוהבת את המוזקיה שלהם 16.אשלי סימפסון-אהבת את המוזיקה שלה 17.כריסטינה אגילרה - אוהבת את המוזקיה שלה 18.סאם 187 - אוהבת את המוזיקה שלהם 19.אדם שאנקמן - 12 במחיר 1 20.סוזן דאף - הגבר המושלם 21.דיוויד ברוקוול - בקול גדול 22.קייט' גיגליו - סיפור סינדרלה 23.מדונה - קודי בנקס סוכן חשאי 24.קווין לפרטי - צוערת קלי 25.לארי גרימאלדי - אוסף הנשמות 26.מייק אליוט - קספר פוגש את וונדי 27.ליו רינור - אישה אמיתית 28.אליסון סאביטץ' - מלחמת אוכל 29.אדם שאנקמן - 12 במחיר 1 30.מארק רוסמן - הגבר המושלם 31.שין מקנאמרה - בקול גדול 32.מארק רוסמן - סיפור סינדרלה 33.ג'ים פאל - ליזי מקגוויר נוסעת לרומא 34.הארלד זווארט - קודי בנקס סוכן חשאי 35.לארי שאו - הצוערת קלי 36.מישל סקוט - אוסף הנשמות 38.סקאן מקנאמארה - קספר פוגש אתת וונדי 39.קרן ארתור - אישה אמיתית 40.כריסטופר לופטון - אישה אמיתית 41.סאם הרפאר - 12 במחיר 1 42.הת'ר רובינסון - הגבר המושלם 43.מיטש רובר - בקול גדול 44.לאי דונלאפ - סיפור סינדרלה 45.אד סאקטר - ליזי מקגוויר נוסעת לרומא 46.קטלין קאיין - אוסף הנשמות 47.רוב קארצ'נאר - קספר פוגש את וונדי 48.ג'ון קיואינטאנס - בנות חומרניות

hilary22

New member
../images/Emo18.gifהסבר איך להצביע../images/Emo18.gif

אתם דבר ראשון משרשרים לפה את ההצבעה שלכם!!!תראו אתם פשוט עושים ככה: קטגוריה 1: צ'אד מייקל מארי קטגוריה 2: היילי דאף או שאתם יכולים פשוט לכתוב את המספר של מי שאתם רוצים נגיד ככה: קטגוריה 1: 6 קטגוריה 2: 1 זהו!!אתם יכולים להצביע!!

hilary22

New member
נו...למה אתם לא מגיבים???

לקח לי מלאאא זמן לעשות את זה

hilary22

New member
מה את לא מבינה?

זה יעני תחרות...את בוחרת מכל קטגוריה איזה בנאדם את רוצה...אני יעשה עכשיו ותראו..!

hilary22

New member
אתה צריך לבחור מכל קטגוריה..

מתמודד 1!נגיד בקטגוריה 1 אהבת את היילי דאף והמספר שלו הוא 1 אז אתה עושה ככה: קטגוריה 1: היילי דאף/1(אתה יכול לבחור או לכתוב ת'שם או לכתוב את המספר!) וככה לגבי כל הקטגוריות.. אם עדיין לא הבנת אז תאמר לי מה לא הבנת ואני יסביר..!

למעלה