HaPpY bIrThDaY

../images/Emo65.gifHaPpY bIrThDaY ../images/Emo65.gif

יומולדת שמחחחחחחח יומולדת שמחחחחחח יומולדת שמחחחחח לפורום
אני מתחילה את שרשור היומולדת היום, כי אני לא יודעת כמה ייצא לי להיות מחר בפורום... (הכל תלוי בנדיבותו של אדם מסויים
) אז שיהיה לפורום יומולדת שנתיים שמח
אני מקווה שרק נגדל עם הזמן ואולי באחד מן הימים נהפוך לפורום הרשמי (?) של מוקי ושב''ק מיוזיק (צלילה - אל תגידי שלא, זה רעיון מעולה!!!!
) אנחנו נחגוג בהמשך החודש את היומולדת במפגש עם הרבה הפתעות וקחו את זה כהבטחה...
אז לסיכום מזל טוב
(בפעם האלף....) אוהבת אתכם על השיתוף פעולה ועל זה שאתם גורמים לי לאהוב ת'פורום הזה ברמות מטורפות.
אז תודה לכל אחד ואחת מכם...
אוייי איזה רגשנית אני
טוב תמשיכו לשרשר!!! מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
לפורום הכי הכי בתפוז

מזל טובבב../images/Emo65.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

בהחלט יומולדת שמח ובעזרת השם שמוקי סוףסוף ייכנס לכאן ויגיב לנו
!

FunkyGiraffe

New member
יא מאן

קודם כל הרבה מזל טוב לאחד מהפורומים הטובים והאיכותיים בתפוז אני פה בקושי חצי שנה, אבל קורא מהימים הראשונים פה... צריך לכתוב פה יותר אנשים ולהחיות את הפורום סיבה למסיבה, שנתיים לפורום הזה... אז הרבה מזל טוב בשמי ובשם פורום הדג נחש שאני אנג'ס להם אחר כך לבוא ולברך מילה שלי - אתם לא יודעים מה יהיה לכם במפגש חבר'ה אני באופן אישי מתכוון להגיע

shiroo

New member
שיהיה רק טובבבבבב

והרבה מזל טוב............ועידו...הניג'וסים שלך עזרו.......... אז באמת שיהיה רק טובבב ואולי באמת הגיע הזמן שאני ייכנס לפה קצת......... אז נעים מאוד אני שיר..... מפורום הדג נחש....:)

מזזזזזזללללל טובבבבבב!!!!!!!!!!!=+>

לפורום הכי מקסים, הכי שווה, הכ מדהים, הכי כיף להיות בו, שימשיך להיות הפורום הכי טוב בתפוז! אני אישית נכנס אליו כמעט כל 15 דקות (אם אני לא מתכונן למבחן, עושה שיעורים או יוצא לאיזה מקום )... וזהו... אה כן גם צריך לעשות כבודדדד למיכל המנהלת הכי חמודדדההה שיש!!! שמשקיעה הרבה בשביל הפורום הזה... הרבה כבוד! :)

parnar

New member
מזל טוב

ולכבוד זה אני אכתוב בית קטנטן, משהו קטנטן לא הכי מתחרז אבל זה מה שיש מזל טוב לפורום חוגג פה עוד שנה אז תביאו מתנות ותרימו מסיבה זה אמנם פורום כבר לא חדש לא מצאתי חרוז אז אין לי שום חשש אז מיכל יודעים שאת כזאת רגשנית מבטיחה לכל בחור חתונה אמיתית אבל את אחלה ילדה בעצם כבר בחורה אבל לב של ילדה אז יאללה בואו נחזור לברכה פורום מוקי חוגג שנתיים אז מזל טוב לפורום ובהצלחה עם השנים אני כבר עייף אז שימו לב איך אני מתחפף

../images/Emo65.gif מזל טוב !

חח אני פה בקושי שבוע וכבר היתאהבתי בפורום הזה.. אז שיהיה במזל ! ובאמת נקווה שמוקי יכנס לכאן יום אחד..

b e n

New member
שלום.. (-:

מזל טוב לפורום, הבאמת הכי שווה בתפוז (ואני לא רוצה לשמוע אפילו מישהו שאומר אחרת.
) שנתיים לפורום.. הילד הקטן כבר גדל
שהפורום ימשיך לפעול ולעבוד כמו שהוא היום, שהקהילה שפה, לאלה מתחילת הדרך ולאלה שהצטרפו בהמשך, תמשיכו להנות ולעשות את הפורום הזה למקום שכיף להיות בו. אתם הכי הכי. (-: מזל טוב! בן

° w a v e °

New member
מזלטובים!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo109.gif

אני לא טובה בבררכות [גם אם הן לפורום
], אז רק מזל טוב...

Rasta Nesta

New member
יא מאן!!!!!!!

מזל טוב לפורום המגנייב הזה!!!! שיהיה לנו רק טוב!!! תשמרו על
בנעליים.. אל תפסיקו לשמוע לשמוע מוזיקה כי זה המניע של החיים!!
יא מאן!!!!!!1

Shani276

New member
וזאת רק ההתחלה../images/Emo9.gif

המון מזל טוב,לאחד הפורומים הכי טובים בתפוז
, לאחד האומנים הכי טובים בתפוז.אהה סליחה,לאחד האומנים הכי טובים נקודה..
אממ..עד 120(מיכל,יהיה לך כוח לנהל את הפורום גם בגיל 141?{אה כן,ואם את רוצה לאחל לעצמך להגיע לגיל כזה אז תאחלי..
})..ועוד הרבה שנות פעילות בעזרת השם.

למעלה