happy birthday

../images/Emo65.gifhappy birthday../images/Emo65.gif

היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לי !!!! אנשים , אני היום בן 14 ! סוף סוף ! מזל טוב לי !
נ.ב 1-ירון ורון , לא היה לי מושג לאן לשרשר , תשרשרו לאיפה שבא לכם 2- עשיתי את זה בסגנון שיר כדי שיתחלף השיר לNכמוני !

euro2004

New member
מזל טוב לך

יש לך עיתון ירושלים? אם כן יש שם תמונה של אמבר אהובתך

לולולולולו(צהלה מרוקאית) ../images/Emo65.gif

מזל טוב
שיהיה לך הכי כיף בעולם . שתיהיה בריא ושתחייה עד 120 שנה ! חחח יצא לי השיר מהראש ובמקומו בא לי הפסקול של ארמגדון "לא רוצה להפסיד כלום" של אירוסמית !.. שיהיה לך בסבבה .

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב, עד 122000 שנה! שתזכה לכל האושר בחיים...
שכל חלומתייך ומשאולתייך יתגשמו..
ותזכר, השמיים הם הגבול, והכל אפשרי אם באמת רוצים בכך!!
ועוד משהו, אם אי פעם תצטרך משהו, אני כאן!
אז שוב פעם, מזל טוב
אלה
ות

ח

חציל לעזאזל

Guest
מזל טוב גבר עד 14342424234

מספר עגול!!

וואי , כמה הודעות ! ../images/Emo2.gif ../images/Emo9.gif

איזה כיף זה ! תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה לכולכם !!! חולה עליכם !!!!

תודה ! ../images/Emo13.gif

נ.ב מאיה רציתי לדעת עם הכל בסדר ביננו , אוליי זה רק נדמה לי אבל את לא מתייחסת אליי ? לא יודע , בקיצר סתם רשמי עם הכל בסדר !

למעלה