HAPPY BIRTHDAY

../images/Emo65.gifHAPPY BIRTHDAY../images/Emo65.gif

איילושששששששששששש שיהיה לך המון המון המון המון מזל טוב מותק!!!!! אני מקדימה לך את האיחול בשעה כי אני רוצה להיות הראשונה
היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לאייל!!!!!!! חג לך שמיייייייייייייייחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וזר לך פורייייייייייייייחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היום יום הולדת לאייל!!!!!!!!!!!!!!! הרבה איחולים לבביים והמון אושר בחיים!!!! לכל מי שלא יודע אייל זה vegi force 1980! (לא טעיתי בשם נכון?!
) יום הולדת שמייח גבר!!
LOVE ענת(שחוגגת מומולדת עוד יום ושעה
).

vegi force 1980

New member
../images/Emo26.gif ענתי!!!!!../images/Emo36.gif

נשמה מתוקה שכמותך!!!! המון תודות על האיחולים והברכות וואללה עכשיו כולם הלכו וישר באתי לפורום ואיזה כייף לראות את זה עשית לי חיוך ע-נ-ק מלאכית קטנה ודרך אגב מכיוון שביום ראשון אני אהיה ברחובות אז אני מוסר לך כבר עכשיו שתהיה לך אחלה יום הולדת ושכל משאלותייך יתגשמו שתהיה לך שנה חדשה מצויינת תמיד מת עלייך אייל

חחחחחח אחותיייייייייייייייייייייי

חוזרת מיציאה ישר לפה אה???????????????
נו טוב אני מודה,מכורה לפורום
תודה רבה שבאת באמת עשית לי שמייח בלב ומאוד נהנתי
אוהבת אותך מאד אחותי
LOVE ענת.

ותודה נוספת.......

לאחותי שמופיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
אוהבת אותך מאוד!!!
LOVE ענת.

../images/Emo8.gif תודה!!

ואמן יתגשמו כל האיחולים
דרך אגב שמת לב ששינו לבד את הגיל שלנו בכרטיס האישי???????
ובנוסף רשום שיש לי מחר יום הולדת ולך היום!!!
אז שוב,המון מזל טוב!!!!!!!!!
LOVE ענת(שחוגגת מחר מומולדת
).

tankgirl21

New member
שלא תעיזי.....

להגיד לי עוד פעם תודה.... אני רצינית.... את יודעת שבאתי כי אני אוהבת אותך מאוד!!!!!!!! מסר אישי בדרך אליך.

tankgirl21

New member
יאאאאללללללה אוחתיייייייי../images/Emo99.gif

אני זזתי לישון אני אראה אותך אחורי זה. אני מסטולה מעייפות רצחחחחחחחחחחחחחחח.........

../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif

שתהיה מאושר ובריא זה משהכי חשוב! הגמד

eyal-m

New member
מזל טוווווב אחי ותגידדדדד... >>>

<<< מה זה השם המוזר הזההההה?!??!

vegi force 1980

New member
הממממממ אז ככה

VEGI זה קיצור של צימחונות באנגלית.... FORCE זזה אומר כוח 1980זאת שנת הלידה שלי מה יצא לנו? כוח הצימחונות 1980 השם עדיין מוזר אבל גם אי מוזר אז מה זה משנה..... תודה על כל הברכות

eyal-m

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי עכשיוווו היתכוונתי לשם הפרטי שלך [האמיתי] וזה נאמר בציניותתתת אבל בכל אופן השכלתי אחרי ההסבר הארוך והמורחב שלך לגבי הניקניים שלךךךך

למעלה