תמונות מדברות

SPFAN

New member
../images/Emo65.gif תמונות מדברות ../images/Emo65.gif

צהריים לכם אנשים יפים
זכרתי את הפינה! (כן כן, זכרתי אותה קרן
) בכלמקרה, אתם יודעים מה לעכשות, כן? מה הם חושבים?

SPFAN

New member
הו, הפעם גמני רוצה לעשות ../images/Emo13.gif

צ'אק: זה ציפור? זה מטוס? פייר: הו תראו כמה מפגר צ'אק. הוא לא קולט שזו בננה מעופפת! באמת צ'אק! ג'ף: תראו איזה פרצוף דבילי פייר עושה. טוב, אני אצחק עליו
אכן, הפיגור שלי עבר כל גבול

בטלקאפ

New member
משעמם לי נו מה;[

צ'אק:
פייר: באמת שלא קבלתי הרבה זמן חיבוק! באמת שלא
. ג'ף: המ כן.. חיבוק.

Dorin555

New member
אממ טוב../images/Emo3.gif

צ'אק: פיכס, איזה מכוערת פייר: חיבוק? אינלי מה להגיד על ג'ף

Just TalTi

New member
עלוב

צ'אק: "למה לעזאזל מצלמים אותנו?" פייר: "אין לי מושג" ג'ף: "כי אני חתיך גזעי ומגניב"

mirrra

New member
או, אני.

צ'אק: "אאו תראו את האלה, נדרסו שם." פייר: "נו, אתה יודע, ככה זה חיים." ג'ף: " חחח תראו רואים לאישה הזאת בלי הראש את הבוביז."
האמ..כן =/

deadXend

New member
לעלע

צ'אק-להיות עם חופשי באאארצינו. פייר-כן אני יודע שאני יפע. ג'ף-חיחיחי. [אני עלובה?באמת?כן]

baril

New member
נצלש

מישו יכול להגיד לי מה ההבדל בין פורום לקומונה? אני יודעת שזאת שאלה מהתחת אבל זה כבר משגע אותי כמה מים.. אני די חדשה בפורומים ובכל העניין הזה אז לא ממש יש לי מושגגג.. טינקס

Edgar Davids

New member
אממ.. אז ככה.

קומונה כל אחד יכול לפתוח. פורום זה צריך אישור מלמעלה (יותר למעלה). חוץ מזה שבפורום יש יותר אפשרויות נראה לי.

אהא

פייר: "נו, בוא מכות.. נראה אותך" צ'אק: "נמ.. פייר, שתוק!! תראה כמה ערסים יש משמה;[" ג'ף: "חיחיחי הולכים לפוצץ את פייר.. תמיד ידעתי שאני אהיה סולך:O" טוב די נו זה מה יצא><

rockistit666

New member
=/

שימו לב לסמל של הערוץ הזה שיש מאחורה...(ערוץ לילדים למי שלא שם לב) צ'אק: מזה הילד הזה??? אה!! זה לא ילד! זו ילדההה !!!!!!!
פייר: חיבוקי?
ג'ף: חעעעעע... ילדדד... חחחח... עלק ילדדד... פחחחח ילד!!!

אם מותר לי לענות:)

אז אני חושבת שהם אומרים לעצמם: "למה לעזאזל אנחנו על רקע של ניקולאודיון?.. זה כזה ערוץ... פוי"

למעלה