תמונות מדברות

• פותח הנושא SPFAN
  • פורסם בתאריך

SPFAN

New member
../images/Emo65.gif תמונות מדברות ../images/Emo65.gif

שלום לכם אנשים דבר ראשון, שיניתי ת'שם של הפינה. זה סתם נשמע יותר נחמד.
דבר שני, אני מודע לעובדה ששנים לא עשיתי ת'פינה. נו, אני קצת (מאוד) סנילי. סולחים? תודה
(ותודה לקרן על זה שהיא הזכירה לי
חח) בכלמקרה! אני חושב שכולם יודעים מה עושים. אז... תעשו את זה.
איך הם הגיעו לתנוחה הזאת, אינלי מושג. מה לדעתכם כל אחד מהם חושב/אומר?

deadXend

New member
אני אנסה.אבל זה יהיה מטומטם

דיויד : צחוק מרושע של פדופיל בגמילה. פייר: וווווואוו...זה עושה לי אתזה.אבל אני אתאפק (?) שכחתי שמו: אני אחייך למצלמה.כאליו אני לא מקנא.|שולף סכין| אמרתי לכם שזה יהיה מטומטמם

whatsername 234

New member
אני גם ../images/Emo3.gif

דיויד-"גרררררררר" פייר: "וואו הילד חרמן" ג'ף (או מה שמו?): "איזה דפוקים" לא יכולתי לחשוב על משו יותר טוב

sapirush1

New member
חחח אוקיי

פייר: "דייויד שכח את הכדורים שלו" דייויד: "אוף זה לא פה.." ג'ף: "מכחיש כל קשר לשני אלה.. נו טוב מצלמה נדפוק איזו פוזה"

Edgar Davids

New member
אני עושה סתם אדיוטי אבל שיהיה.

דיוייד: מייאו חתולה. פייר:תלמדו ממנו איך מחקים את שכחתי את השם שלו. ג'ף:אני סתם קירח.

Blue Puding

New member
רעיון דפוק..

פייר: "זה דיוויד אשם!! זה לא אני!!" דיוויד:"משעמם לי אז נשים יד במקום לא קונבנציונלי.." ג'ף: "אוווו!! מצלמה! להראות שפוי!!" אידיוטי..אבל חפיף..לא עלה לי משהו יותר טוב..

לינקנית

New member
IM :)

דיויד: גררר הביצים שלו על היד שליי דאאאאאא עוד שניה אני יתן לו ביס
פייר: שיט מצלמה הנה אני שקסי יו דאמט הזין שלי עומד תודה שדייויד מסתיר:) ג'ף: מזל שלא רואים שאני תופס לדיוידי בתחת
להראות רגוע הכל טוב עוד שניה זה עובר זהו פשש.

קרניjack

New member
חחח איזה תמונה

דיוויד: וווואאאאהההה פייר: מגרד לי אבל לא צריך עזרה
ג'ף: WE ROCK....בלי קשר

IVaLeRyI

New member
חחח של כולם דפוק,למה ששלי יהיה חכם?

ג'ף "אני מת על המשחק הזה!!!!" פייר " תעמוד על 4,תעשה פרצוף מוצצת,תכניס לי יד בין הרגליים" דייויד "טוב טוב...אוץץץ''...זה שאני באמצע החובה לא אומר שג'ף יכול להצליף בי,נכון???...טוב נו...בואו נסובב את הבקבוק,רוונג'!"

SPFAN

New member
../images/Emo6.gif

חחח זה הצחיק אותי למרות שבערך כל דבר מצחיק אותי בשעות כאלו
אני אסתום עכשיו.

טוב ננסה

ג"ף: שיט ניתקעה לי היד בתחת שלו דיויד: איההההההההה יא מפגר תוציא את היד!!!!!!מצלמים!!! פייר: יופי דיויד עוד פעם חרמן מישו מוכן להעיף אותו ממני!!

למעלה