שרשור מס' 4...

adii1201

New member
../images/Emo65.gifשרשור מס' 4...

בשרשור הזה אתם מתבקשים לתת 4 משפטי מחץ של אנסטסיה ש... הצחיקו אתכם שימחו אתכם ריגשו אתכם נדבקו לכם (זה משפט אחד לכל קטגוריה כזו..) זכויות יוצרים שייכות לפורום עברי לידר ותודה למשתמש פורום עברי לידר

adii1201

New member
אני../images/Emo9.gif

הצחיק אתכם:"they don't want me to swing on my chair, but... *swings round*.... i freakin have to swing on my chair....."
זה היה כ"כ מצחיק שהיא התנהגה כמו ילדה בת 4!!!!! שימח אתכם: "I sing loud, I have glasses, a big scar, and I'm blonde...I'm SORRY!" ריגש אתכם: "It's not about winning, it's about fighting" (Breast Cancer Diary) נדבק לכם: "Somebody once i asked me to describe myself with 3 words and i said loud, louder, loudest"

אניניניניניניני

אחד שנדבק לי men look good older, women look old older! אחד שהצחיק אותי dont clean glasses with tissue, you'll scratch the lens אחד שריגש אותי.....אין לי...אני צריך למצוא אחד! אחד ששימח אותי(הוא גם שימח וגם הצחיק)...אוקיי אז היא באיזה טוקשואו ויש קערה מלאה סוכריות באיזה טעם שלא תרצו(כולל שעוות אוזניים) והיא חצי שעה מחפשת מסטיק כדי שליצא לה בטעם מסטיק(יענו BUBBLEGUM) והיא בוחרת סוכריה, הוא ממשיך לדבר ואז היא צועקת: yeahhhhhhhhhhhh! bubblegum!!!!

למעלה