שרשור ברכות ואיחולים

ללימון מוסיפה המון

אם הבנתי נכון ממה שכתבת באחת הפעמים, הרי שהיום את חוגגת יום הולדת. אז המון
וצרור
הביעי משאלה מעומק ליבך וכל שתרצי - לו יהי ואף שאיננו ממש מכירות, מעומק ליבי מאחלת לך יום הולדת נפלא. (ומקווה שלא טעיתי בתאריך...)

יומולדת בלי אמא

היום בבוקר העיר אותי הטלפון עם מזל טוב מדודה שלי, אחות של אמא. מתוקה האשה הזו, היא באמת אוהבת אותי ורוצה לי טוב. זה ישמע ילדותי..אם במרומי גיל ה-33 שלי,אני עדיין רוצה שהטלפון הראשון שיאמר לי מזל טוב יהיה של אמא שלי? כמה שהיא חסרה לי...

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif ומזל"ט ללימון!

חג שמח, ומזל טוב ללימון שלנו, שבאמת מוסיפה המון!

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifנר חמישי, ושבוע

טוב לכולנו!

ללימון...../images/Emo65.gif

אם תציצי בהודעות של הבוקר(בשעה 07:24), נשלחה אלייך ברכת יום הולדת. באמת מאחלת את כל הטוב ואת כל שתרצי לעצמך, וכייף שיש דודה כזו.. ושוב, ברכות חמות.

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif לכולנו

שבוע נפלא, מואר ומלא ניסים.

gitta

New member
../images/Emo77.gifמזל טוב, יום הולדת שמח! ../images/Emo65.gif

ללימון מוסיפה המון, מזל טוב ליום הולדתך! אני מאחלת לך חיים טובים
ו מ א ו ש ר י ם
שפע, בריאות, חיים ארוכים
ו א ה ב ה
מגיטה.

Storm131

New member
לימון היקרה

מזל טוב! מי יתן ותדעי רק שמחה ואושר. ממני-storm

etiush

New member
מזל טוב

עוד חודשיים יש לי יומולדת ראשונה בלי אמא. לא בא לי שהיא תגיע, ובטח ובטח שאני לא מתכוונת לחגוג. איך מתמודדים?

עושים מה שמרגישים

מה שהכי חשוב שתהיה עם אנשים שאת מרגישה קרובה אליהם. תרצי לבכות, תבכי. תרצי לדבר אליה, תדברי. מה שתרצי... אני רק רוצה להזכיר לך,שזה אומנם עצוב להיות בלי אמא ביומולדת..בטח ובטח בגיל כל כך צעיר כמו שלך..אך אני בטוחה שאמא שלך היתה רוצה לחגוג איתך ולשמוח בך.. ועוד משהו..אם תחליטי שאת רוצה ביומולדת שלך, להכנס מתחת לשמכה עם הרבה טישו...ולצאת אחרי..גם זה בסדר.. העיקר שתעשי את הדבר שתרגישי שהוא הכי נכון לך. לפניי 20 דקות הסתיים היומולדת שלי.לא התחשק לי השנה לחגוג במיוחד. ולא רק בגלל אמא. רוב היום עשיתי עם עצמי... חוץ מהטלפונים... שיקרתי לכולם. סיפרתי שאני יוצאת לפה ולשם...פשוט הייתי זקוקה לשקט הזה. ישבתי וכתבתי לי מהגיגיי ביומני הפרטי.. אני בטוחה שתמצאי לך את דרכך. ובינתיים פשוט תהייה את. לימון. לא כל כך ילדה...

shandror

New member
../images/Emo14.gifיום הולדת בלי אמא?-מוכר

שלום לכולם ומאוד התרגשתי שיש פורום כזה - נכנסת לראשונה לפני רבע שעה ומאז אני רק בוכה! אמא שלי נפטרה מסרטן לפני 3 חודשים, ולפני חודש בערך היתה לי יום הולדת 30!! החלפתי קידומת!! ומה שאמא שלי היתה עושה לי ביום הזה כולם ידעו!! היתה עושה מסיבה כל כך גדולה (כמו חתונה) אבל היא לא פה עכשיו - ולא הסכמתי לחגוג - בשום צורה שהיא, אבא שלי והאחים שלי באו עם מתנות ועוגה ומה שעשיתי היה רק לשבת מולם ולבכות!! הרגשתי רע כל כך - לא רציתי שאף אחד יגיד לי מזל טוב!! איזה מזל טוב?? איזה שמחה - יום ההולדת השנה הוא אבל!!! יום הולדת מקולל!!!!ושאף אחד לא יעיז לשמח אותי - כל טלפון שמצלצל אני בוכה!! אני רוצה רק את אמא שלי! אז מבינה אני לליבך תחזיקי מעמד - אני איתך שני

למעלה