קצת מצחיק

chen2408

New member
../images/Emo65.gif קצת מצחיק

שכשהגיע היום אף אחד לא אמר מזל טוב ליאיא. אז בגלל שאני לא בשמת, אני אסתפק במשהו צנוע! אז מזל טוב, הרבה אושר, הצלחה, הגשמה, מוזיקה ואהבה! וכמה בלונים

SV Design

New member
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

אתה אחד הבסיסטים האהובים ביותר עלייי......באמת.. והייתי רוצה לשמוע חומר מקורי גם שלך...אם אתה באמת קורא מה שרשום בפורום בכלל...

Funky Giraffe

New member
יאיא קורא פה

ופעם גם היה כותב פה, תאמין או לא סינגל ראשון מהדיסק שלו שהפיק אייל קצב ומתארחים בו פורטיס ואמסי קרולינה אמור היה להשתחרר בינואר אין לי שמץ מה קורה עם זה

SV Design

New member
כן ידעתי שאמור לצאת

לו אלבום מתישהו אבל אין שום סימן..בינתיים

HadHap

New member
מזל טוב ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב יאיא יא מלך!!! בסיסט תותח!!! מזל טוב

idanri

New member
יאיא מזל טוב בנאדם ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

מיכמיך3

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif

אני דווקא נזכרתי אתמול בערב ואמרתי לעצמי שנחכה להיום כי היום זה היומולדת שלו, אבל הספקת להקדים אותי, חן. בקיצר, מזל טוב, הרבה אושר, הצלחה.

parnar

New member
ל../images/Emo47.gif מגיע ../images/Emo65.gif

מזל טוב !!! תמשיך להיות בסיסט תותח

gong1

New member
מזל טוב אחי!!!

אוהבים אותך!!! תמשיך לנגן.. מחכים לחומרים חדשים...

יאיאדג

New member
תודה על הברכות

אנשים יקרים תודה על הברכות תענוג היינו בשבדיה היה קר ומגניב לגבי האלבום שלי -הוא גמור ,וצולם כבר קליפ כרגע לא ברור עדיין מתי יוצא הסינגל מקווה שבקרוב מאוד נתראה בקרוב אמת ואמונה יאיא

SV Design

New member
וואו

ראיתי אותך אתמול ביוסי פיין (ד"א היה ממש כיף, הבן אדם פשוט מדהים ).. אבל נראה לי הלכת אז לא הספקתי לדבר איתך P:...אבל חבר שלי הלך וביקש חתימה.. בכל מקרה אני מצפה וכולם לאלבום שלך...

SV Design

New member
יש מצב ?

בכל מקרה מי זה סטאסיה ? ואני יודע שמהדג היו : שלומי (הופיע ) סלוצקי (למרות שהוא לא נחשב לגמרי חלק אבל הוא כן ) שאנן אני יודע שהיה אבל לא ראיתי ולא ידוע לי אם מישהו מהאחרים היה... וגם בלי קשר יוסי נתן לי את המפרט שלו שרשום עליו Yossi Fine

למעלה