קבלת פנים לאורי

../images/Emo65.gifקבלת פנים לאורי../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif

פתאום קלטתי שברכנו גם ברכנו את אמא בדרך המקורית, אבל לא עשינו קבלת פנים לתינוקת הראשונה של הפורום! איזה דודות אנחנו, תגידו לי? אז מוטב מאחור מאשר מאוחר מאוד: אורי, מותק'לה [דודה חייבת לתת צביטה בלחי?
] ברוכה הבאה אלינו
אמנם חייך התחילו בנטישה, אבל התמזל מזלך ונשלח אליך מלאך מאמץ, שרצה להיות אמא בדרך המקורית ... והיא כל כך רצתה אותך, שהיא הפכה עולמות, ונסעה מעבר לארצות ויבשות, רק כדי לבחור אותך, ולהביא אותך לביתה, כדי לתת לך את כל הרוך והאהבה שהיא יכולה לתת. וכדי שתזכרי תמיד כמה את חשובה לאימא, היא אפילו טבעה זאת בששמך "אוׁרי" - שתזכרי תמיד שאת האור של אימא. אז קטנטונת, אני מאחלת לך חיים טובים ומאושרים, לך ולאימא ביחד, ותדעי שיש לך כאן המון דודות, ששולחות לך אהבה.
סקאלי

gitta

New member
מזל טוב לאור, התינוקת של הפורום

כל כך הרבה דברים נפלאים קרו לך לאחרונה, נשמה יקרה. מצאת בית ומשפחה, מדינה יפה ועתיד מאושר. גם אותנו, הדודות מהפורום מצאת מחכות לך כאן וצמאות לדעת קצת יותר עלייך. אז עד שתדעי להקליד, נקווה שאימך היקרה תעדכן אותנו. מזל טוב, ושפע אושר ובריאות בחיק אימך האוהבת.

לאורי ../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

ברוכה הבאה אלינו! ברכות חמות וחיים מוארים כמו השם שבחרו לך. מאחלת לך חיים מאושרים ומלאי אהבה ושמחה.

מצליחות לרגש ...../images/Emo39.gif

אני כותבת ובוכה .. הצלחתן לרגש אותי ..מאוד מאוד ...אורי סקרנית ,מתעניינת ,הכל חדש בשבילה ..דברים שלנו הם מובן מאליו ,יפהייפיה אמיתית חייכנית .סיימתי עם הפולניות ..בשבועות הקרובים אנחנו ביחד משחקות ,קוראות מטיילות וזה פשוט מדהים לראות את התגובות שלה המשפחה והחברים מתמוגגים ומקיפים אותנו בתמיכה ועזרה ,אך למי שהיתה ברשות עצמה הרבה שנים בפעילות אינטנסיבית זה לא פשוט ..הזמן ביחד מחבר והאהבה מתעצמת מרגע לרגע ..תודה על הברכות ..והעידוד תמיד במקום ..תודה שאתן כאן .אמא של אורי .

איזה מקסימות אתן

נכון,מזמן לא ביקרתי אבל זה לא בגלל חוסר רצון אלא בגלל חוסר זמן. אני חושבת הרבה על כולכן ומתגעגעת.

למעלה