ילדה קטנה ואיש מפח
New member
../images/Emo65.gifפרוייקט הגרירות הגדול../images/Emo65.gif
כן אז, החלטתי לנסות סוג של משחק כאן... לא ממש משחק כשלעצמו, אבל נעשה את זה כזה. אז מה זאת אומרת גרירה? גרירה פירושה שאתם אחראים להבאת בנאדם נוסף להופעה, שזה כבר סגור, הכרטיס נקנה\אוטוטו יקנה, הכל מסוכם ומאמם. אז, אם אתם אחראים לגרירה, תחמיאו לעצמכם בכל פעם שאפתח שרשור כזה. אני חושבת שאפתח אותו בתדירות של פעם בשבועיים, כי כל שבוע שאחד מאיתנו יוסיף מישהו זה דיי נדיר. אפילו שבועיים. מה אתם אומרים? כל כמה זמן לפתוח כזה? יהיה מעניין, לראות לכמה אנשים בהופעה הפורום הזה אחראי
. ואני מדברת על אנשים שסביר להניח לא היו מזיזים ת'תחת אם לא הייתם מדברים איתם קצת, לוחצים. אז שכל אחד ישרשר לכאן את מס' האנשים שהוא גרר עד עכשיו ויספר על זה מאוד בקצרה (תכף אדגים על עצמי). שתפו פעולה, ואם לא גררתם, כתבו אם יש לכם תכנונים כאלה, מי בדיוק - שתפו קצת.
בערך שבוע לפני ההופעה, אם אכן זה ילך ואראה שבכלל יש מישהו שעושה משהו בנדון, אני אספור ונסגוד קצת לאדם הכי פעיל פרסומית - כי מגיע לו. לא כזההה משעמם לי, זה סתם נראה לי משעשע, ממריץ ויעיל. DO IT! (ובוקר טוב, אגב)
כן אז, החלטתי לנסות סוג של משחק כאן... לא ממש משחק כשלעצמו, אבל נעשה את זה כזה. אז מה זאת אומרת גרירה? גרירה פירושה שאתם אחראים להבאת בנאדם נוסף להופעה, שזה כבר סגור, הכרטיס נקנה\אוטוטו יקנה, הכל מסוכם ומאמם. אז, אם אתם אחראים לגרירה, תחמיאו לעצמכם בכל פעם שאפתח שרשור כזה. אני חושבת שאפתח אותו בתדירות של פעם בשבועיים, כי כל שבוע שאחד מאיתנו יוסיף מישהו זה דיי נדיר. אפילו שבועיים. מה אתם אומרים? כל כמה זמן לפתוח כזה? יהיה מעניין, לראות לכמה אנשים בהופעה הפורום הזה אחראי