עצות

chooka looka

New member
../images/Emo65.gifעצות../images/Emo77.gif

שלום לכם שבוע הבא אני חוגגת יומולדת 4 לביתי הבכורה
מטעמי חיסכון החלטתי לא להזמין הפעלה השנה, אני ושתיים מגיסותיי נפעיל את היומולדת .
אשמח מאוד אם תתנו לי עצות למשחקים לילדים בגילאים הללו, כל עצה , רעיון , מחשבה איך אפשר להפעיל אותם במשך שעה תתקבל בברכה. תודה רבה לכל המגיבות/ים

קצת פרטים: בכמה ילדים מדובר ?

היכן הפעילות ? בבית ? בחוץ ? האם שעה זו פעילות נטו או שזה כולל גם את העוגה והכיבוד ?

chooka looka

New member
ילדים בני 3-5. היומולדת היא לילדה

בת 4. אני צריכה משחקים לא הפעלות יצירה (כי אני עושה שתי פינות יצירה ) תודה

רעיונות:

תגידי לי אם זה בכיוון (או אם את צריכה עוד פירוט) - בעיקרון זה משחקים כמו של פעם:
חבילה עוברת
המלך אמר
ים / יבשה

chooka looka

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif זה הכוון - אשמח לעוד

chooka looka

New member
הפעילות היא גם בפנים וגם בחוץ

(בית קרקע
) יהיו בסביבות 40 ילדים (כן , אני יודעת זה המון .... וזה עוד אחרי קיצוצים ) היומולדת תארך בסביבות שעתיים שלוש (אני גם מביאה מתנפח לגינה) , מעוניינת במס' משחקים שאוכל לשחק איתם בתוך הבית לפני שהם מתפזרים החוצה לפרוק ולהתפרק

רעיונות לבחוץ:

תופסת צבעים
קפיצות / גלגולים / שיווי משקל על רגל אחת וכו'
להכין מראש מבריסטול כוכבים / פרחים / לבבות גזורים בצבע בולט ולהחביא ברחבי הגינה ולשלוח אותם לחפש

chooka looka

New member
אהבתי את הרעיון של הלבבות המוחבאים

תוכלי לפרט לגבי תופסת צבעים???

תופסת צבעים

יש תופס - הוא אומר שם של צבע והילדים צריכים לגעת במשהוא בצבע הזה לפני שתופסים אותם... אפשר גם לשכלל וברגע שהם תופסים את הקטע להגיד 2 צבעים שצריך לגעת בהם ביחד (אחד בכל יד) תני לי לגמור ארוחות ערב והשכבות ואני אנסה לתת עוד כמה רעיונות..

../images/Emo92.gif

עוד רעיונות:
משימות שונות - לחלק את הילדים לכמה קבוצות ולתת להם משימות בסגנון: להביא 3 דברים אדומים / עגולים / שאפשר לשים בהם דברים / סוגי עלים שונים ועוד ככל העולה על רוחך.
(יש למשחק הזה שם רק שאני כרגע לא מצליחה להזכר) - ילד מתנדב (נניח מהגדולים יותר) יוצא ומשנה משהוא בלבוש והילדים צריכים לנחש מה (הופך את החולצה / מקפל מכנס / פותח את השרוך בנעליים / חוזר עם כובע על הראש...) זהו בינתיים...

pumikili

New member
../images/Emo207.gif איך חגגתם את יומולדת גיל שנה?

עוד שבועיים אנחנו חוגגים שנה! אני רוצה לחגוג, אך לא יודעת ככ איך אשמח לרעיונות

עונה

בגיל הזה החגיגה בעיקר בשביל ההורים. אני רואה את ההבדל בין חגיגות השנה של רננה לבין חגיגות השנתיים ואין בכלל מה להשוות.... בגיל שנה היא סתם נהנתה מהחברה המשפחתית , המתנות והעוגה (היא היתה נהנית גם אם זה לא היה היומולדת שלה) ועכשיו...רננה ממש זרחה מאושר ביומולדת של שנתיים. אנחנו חוגגים עם המשפחה המצומצמת (סבתא, דודים, בני דודים) בפיקניק בפארק וזה מספיק לנו בהחלט ומאוד כיף:)

yulink

New member
פארק הירקון

אנחנו הזמנו את כל החברים עם הילדים, ומשפחה קרובה ועשינו פיקניק בפארק הירקון, קצת אוכל, בלונים - היה נהדר, זו גם היתה קצת מסיבת פרידה , אז התאים לנו לרכז את כל החברים ביחד.

שבלול 555

New member
../images/Emo212.gifרעיון נחמד להפעלה../images/Emo212.gif

להכין מאפינס בגביעי נייר פשוטים או בגביעי גלידה, להכין מראש קרם שוקולד או קצפת בקעריות, קישוטי עוגה כמו: סוכריות ציבעוניות, עדשים מתוקים, קוקוס,לחלק לילדים את העוגות האישיות ולתת להם לקשט לבד. עוד אפשרות: לקנות מגוון של סוכריות גומי ומרשמלו אפשר גם לחתוך פירות לריבועים בגודל מרשמלו ולתת לילדים להכין שיפודי ממתקים/ פירות או לשלב ביניהם. רק לחתוך את החלק החד של השיפוד
. אפשר גם להכין ביחד כדורי שוקולד ולקשט יפה.

אוצה

New member
מעתיקה רעיונות של גיסתי...

היא עשתה פינת קעקועים (קונים טושים מיוחדים והיא ציירה על היד למי שרצה). פינת יצירה- קונים בחנויות ששת/ מגה/ הכל בדולר צבעים או נצנצים ויוצרים סימניה/ שלט לדלת/ וכו'. היא גזרה שבלונות של לב, ירח וכו' וכל אחד בחר לעצמו אבנים, נצנצים וכו' והדביק. פינת ליטוף (אם את אמיצה ויש לך מי להשאיל ארנב/ אוגר וכו'). היא נעזרה בארבעה עוזרים מבוגרים לאותה כמות ילדים כמוך והיה מאוד קשה... בהצלחה!

למעלה