סקר! האם לדעתכם זה טוב שהתסריטאים קבעו שאיה "כאילו" מתה או שהכי טוב שהייתה נשארת וזהו?? למה??
M matan543 New member 9/2/06 #1 ../images/Emo65.gif סקר! ../images/Emo65.gif האם לדעתכם זה טוב שהתסריטאים קבעו שאיה "כאילו" מתה או שהכי טוב שהייתה נשארת וזהו?? למה??
../images/Emo65.gif סקר! ../images/Emo65.gif האם לדעתכם זה טוב שהתסריטאים קבעו שאיה "כאילו" מתה או שהכי טוב שהייתה נשארת וזהו?? למה??
R Rioter New member 9/2/06 #2 ממ... לפי דעתי, אם הם לא אכזבו עד עכשיו, אפשר להיות בטוחים שהם יודעים מה הם עושים. הם לא יאכזבו גם הפעם.
ממ... לפי דעתי, אם הם לא אכזבו עד עכשיו, אפשר להיות בטוחים שהם יודעים מה הם עושים. הם לא יאכזבו גם הפעם.
S sHiRa De LoCa New member 9/2/06 #3 לדעתי.. זה מעולה! כי זה מבגר את ניני.כאילו,תמיד מראים כאילו ניני ילדותי,ופתאום מראים שהוא בוגר,שהוא מתגבר על הפחדים שלו לבד.. לא יודעת איך להסביר,תבינו לבד..
לדעתי.. זה מעולה! כי זה מבגר את ניני.כאילו,תמיד מראים כאילו ניני ילדותי,ופתאום מראים שהוא בוגר,שהוא מתגבר על הפחדים שלו לבד.. לא יודעת איך להסביר,תבינו לבד..