סקר חדש

Aviad1987

New member
../images/Emo65.gifסקר חדש ../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

אני מודה - זה הסקר הכי בנאלי שאפשר למצא. אבל מה זה משנה? תצביעו
שבוע טוב

limors2

Well-known member
../images/Emo45.gifהצבעתי../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

עונה 4 ככ מעולה

steelwater

New member
לא יודעת

לא הצבעתי כי אני לא יודעת. את העונות הראשונות בקושי ראיתי. אני בקושי זוכרת אותם. שזה דווקא די טוב! כי אם אני אראה אותם עכשיו אז גם יהיו פרקים חדשים לגמרי וגם אלה שראיתי אז אולי אני בקושי אזכור. אני יכולה להגיד שאני מאד אוהבת את ה-5!

steelwater

New member
אבל

לא ריתי אותם מספיק כדי להלחיט אז זה לא שאני חושבת שכולן כל-כך טובות, למרות שיכול להיות שאני כן יחשוב ככה.

Angelus

New member
בקושי ראית??../images/Emo2.gif

אני דורש שתראי אותם! דורש!! תפני אלי במסרים, אסביר לך.. *שיעול*

steelwater

New member
Sorry../images/Emo122.gif

למרות שזה היה בתקופת ביה"ס, הייתי נשארת מאוחר לראות פרקים של הסידרה כי היא פשוט הייתה ממש טובה. אבל ערוץ 2 הרס כי הוא לא היה מסודר עם השידורים! ואז היא הפסיקה מתישהו וזה היה עצוב מאד. אז לא ממש יצא לי לראות את כל הפרקים נראה לי, ומה שראיתי אני לא ממש זוכרת. יצא לי גם קצת לראות ב-Star world. אבל עכשיו התמכרתי ואני מורידה את העונה ה-5! והתחלתי להוריד מהתחלה... אז תודה על העזרה, אבל אני יודעת איך
ואני רוצה לקנות את ה-DVD של העונות שכבר יצאו. בתקווה זה יקרה מתישהו...

steelwater

New member
My 1st day

ראיתי עכשיו את הפרק הראשון!
ואותו קצת זכרתי, נראה לי שראיתי אותו יותר מפעם אחת. זה פשוט מדהים שהסידרה הזאת כבר הייתה כל-כך טובה וכל-כך מצחיקה כבר מהפרק הראשון שלה. בין הדברים שהתנו זה ש-JD מדבר נורא חלש פה. היום הוא מדבר הרבה יותר חזק. מה שלא השתנה, שכבר הזה הוא היה כל-כך מתוק!!! ממש אהבתי שהוא שואל "So who's the good guy?" ואז רואים את פרי שבזכותו הוא מצליח סוף סוף להתגבר על הפחד שלו מלגעת בחולים. ופרי קורא לו JD! חחח הייתי בשוק. היצורים של הסידרה גאונים וגם השחקנים ממש טובים... זהו, רק רציתי להגיד בגלל שזה הפרק הראשון וזה
יום טוב לכולם!

Angelus

New member
או פרק גדול!

נכון, גם אני שמתי לב לשינוי בדיבור של J.D. מלבד לזאת, הכל נשאר אותו דבר. העונה הראשונה מעולה.
יום טוב (למרות שאיחרתי בכמה ימים
)

Angelus

New member
גיתית,

באיזה תיכון למדת? טשר', גוטמן, שרת, עגנון, בר אילן? (יש עוד כמה. אבל הם כבר מוזרים יתר על המידה
)

Angelus

New member
מהמוזרים..../images/Emo6.gif

סתם, סתם.. לא בית ספר משהו. הבנות שם הכי פרועות.

steelwater

New member
אוקי...

לא הבנתי כלום חחח! לפעמים קשה לי להבין לאן ההודעה משורשרת... מי מפוטר? מי באנלי? את שונאת אותי?

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

גיתית מפטרת את אביעד, הסקר (לדעת בר אילנית) בנאלי. ולא חושב שהיא שונאת אותך -- למרות שהיא קצת מזכירה לי את ג'ורדן. יש לה מצבי רוח.
לאן נעלמת בכמה ימים האחרונים?

למעלה