סכמש

ady18

Well-known member
../images/Emo65.gifסכמש../images/Emo65.gif

שיר השבוע שלכם [של איה ]- שיר השבוע שלכם [לא של איה]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם:

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifיאאאאללה נסכם

שיר השבוע שלכם [של איה]- נומי
! שיר השבוע שלכם [לא של איה]- 3- בריטני ספירס, אביתר בנאי- טיפה של אור, כל השירים מהאלבום החדש של גבסו!! שסוף סוף יש לי אותו! מלך... בילוי השבוע שלכם- עוד לא היה. אולי היום. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האח הגדול
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - מצעדים משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- גיליתי כמה חברים אמיתיים זה דבר חשוב. אני ברגילה עד ראשון הבא! יאי! וקניתי את הדיסקים של גבסו
ושל בריטני... משהו שהרס לכם את השבוע- אישפזו את אחותי בבית חולים
מחר היא חוזרת הביתה בעז"ה... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- ההופעה של איה והמפגש... ובכלל, לנצל את הרגילה כמו שצריך! מאכל השבוע: לחם שעשו לנו בבסיס השבוע
מפתיע אבל זה היה באמת טעים

סיכום שבוע על ארגזים

אז אנחנו על ארגזים בשלבי מעבר דירה אני מאוד אוהב את הדירה החדשה אבל שונא את הסטטוס ביניים הזה אני כרגע למעשה הומלס הביית הישן כבר לא כ"כ ביית - הוא יותר מחסן אגזים והחדש יהיה של השיפוצניק הרבה לפני שיהיה שלי בכלל - במעבר דירה (שעונה לסטטוס ביית ) אתה תמיד הורס לפני שאתה בכלל מתחיל לבנות אני לא יודע איך זה לכם - לי זה מאוד קשה עד בלתי ניסבל ביגלל זה מ-א-ו-ד רציתי להזמין גם אריזה - העניין הוא שזה מאוד מאוד יקר (החרא הזה) וזה או זה או סלון חדש - וגם אני וגם גלי העדפנו סלון אני חושב שככלל כמה שיותר קשה במעבר - ככה יותר כיף בחנוכת ביית כל הסוף שבוע נידבקתי לשירים במצב צבירה דומה לשלי לפי כך שיר השבוע [לא של איה]- הוא "כשתמי עוברת דירה" של בייב - ואורי מור המלך שיר השבוע [של איה ]- אוטוביוגרפיה -כנראה בגלל אווירת הנוודות בילוי השבוע שלכם- יומיים של בזבוז זמן בבנק לאומי למשכנתאות - שלא תדעו תשמעו קטע - ביום שישי הלכנו לברית של ילד של חברים , היתה שם לייצנית והפעלה לילדים והמוקו מאוד נהנתה , היא קיבלה כמה בלונים ארוכים - אחד מהם היה אדום , בדרך הבייתה היא אומרת לי - "אבא , אתה רוצה שאני אכין לך כלב מהבלון האדום ?" היסתכלתי על הבלון האדום הארוך משועשע - ואמרתי לה "כן בטח " .... גם גלי חייכה לעצמה מאחור נהיה שקט וקולות של גומי מתיכך בגומי - אני המתנתי בסבלנות לשמוע "בום" אחרי כמה זמן בכביש המוביל הביתה מוקו מגישה לי ..... כלב מבלון אדום מקופל !!!!" , הייתי בהלם - הראתעי את היצירה לגלי שנהגה - היא כימעט עשתה תאונה מההלם . לא היה לי זמן השבוע לסרטים או תוכניות רדיו תמונה ברוח הזמן אני מעלה מה הרס לי את השבוע - יש הרבה מתמודדים בנק לאומי למשכנתאות מוביל אני חושב למה אני מחכה השבוע -> ארוחת ערב הערב עם כמה חבר'ה שבטח קוראים את זה עכשיו , הופעה סודית - וכמובן המפגש מאכל השבוע - סושי משפט השבוע - יש כמה מתמודדים - "ושדורון לא יכין הכל הפעם! תגידי לו שצריך לפתח את כישורי האפיה של אנשים נוספים בפורום!" - "אבא , אתה רוצה שאני אכין לך כלב מהבלון האדום ?"

../images/Emo99.gifאיזו מוכשרת הילדה אין לתאר

בהצלחה במעבר. כמה כיף שזה מאחוריי. ניפגש הערב.

ady18

Well-known member
שבוע טוב

שיר השבוע של איה יונתן שפירא שיר השבוע לא של איה לילי מרלין-אריק ברמן בילוי השבע סרט סרט השבוע 2012 משהו שעשה חזרתי לדבר עם חברה אחרי שלא דברנו המון זמן מחכה כמובן מפגש הפורום\חברים ואולי לקנות בגדים מאכל השבוע פלאפל

למעלה