סיכום שבוע:

just adiki

New member
../images/Emo65.gifסיכום שבוע:

שיר השבוע של שירי: שיר השבוע בכללי: סרטון/קליפ השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר פחות טוב שקרה השבוע: תמונת השבוע: ציטוט השבוע:

sapiri5

New member
אהאהאההה ראשונה../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo98.gif

שיר השבוע של שירי:
שיר השבוע בכללי: ממממממ לא יודעת שמעתי כל כך הרבה שאין משהו מועדף
סרטון/קליפ השבוע:http://youtube.com/watch?v=48Oizyn0WDs חחח גריסום כזה מצחיק
דבר טוב שקרה השבוע:אמממממ הכר את הפורום
דבר פחות טוב שקרה השבוע:מריסול הלכה לעולמה
חחחחחחחחחחחחח
תמונת השבוע: ציטוט השבוע: "קושקוש?" "פוקיייי" או "פוק פוק לא נשמע טוב אהה?" חחח מתוך:שיחות הלילה של דרור וספיר
חחחח

linoy7

New member
אהאהאההה שנייה../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע של שירי: אין
שיר השבוע בכללי: לא מַכירים אותך
סרטון/קליפ השבוע: אין דבר טוב שקרה השבוע: המסיבה אתמול
פורום לג'ניפר
דבר פחות טוב שקרה השבוע: לא משנה.. תמונת השבוע:
ציטוט השבוע: אין

TheIs258

New member
אהעאהעאעע שלישית../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo98.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אבל אין לי כוח לענות

just adiki

New member
אהאהאההה חמישית

או שמישהו יגיב לפני ואז באסה
שיר השבוע של שירי: לא יצא לי לשמוע
שיר השבוע בכללי: קרואטיה 98'
סרטון/קליפ השבוע: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1810
דבר טוב שקרה השבוע: אני משתלטת על תפוז
מואהאהאהאה
פורום ג'ניפר אניסון
דבר פחות טוב שקרה השבוע:מ.. אני לא חושבת שישי אחד
אולי זה שאין לי חשק ללמוד לתיאוריה, תאמינו לי זה ממש רע. תמונת השבוע: |שאמל
ציטוט השבוע:חברה א':"נזכרתי שאפרת דפקה את הראש בקיר זה היה כזה מצחייייק!!" חברה ב':"גם אני דפקתי את הראש בקיר פעם ש..." חברה א':"כן אבל את לא אפרת!"

מהממת11

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של שירי:השקט שנשאר שיר השבוע בכללי: הרבה.. סרטון/קליפ השבוע: אין דבר טוב שקרה השבוע: הודיעו לי שאני נוסעת לאילת ועוד שבוע יומולדת
דבר פחות טוב שקרה השבוע: לא היה
תמונת השבוע:
הציוווווווור שאני הכי הכי אוהבת
ציטוט השבוע: "שבוע יומולדת
" שבת שלום
שבוע מושלם!!!

עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של שירי:בצבא כי חזק שיר השבוע בכללי:אברידיי אמריקה-שוגרלנד סרטון/קליפ השבוע:יוטיוב רחוק... דבר טוב שקרה השבוע:כלום דבר פחות טוב שקרה השבוע:... תמונת השבוע: ציטוט השבוע: אין לי חח

linoy7

New member
האמ לשיר קוראים "כשאת עצובה"../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

Daniela Taylor

New member
בטח כולכם ישנים,,,,

שיר השבוע של שירי: לא שמעתי כבר הרבה זמן,,,,בקושי באנגלית אני שומעת עם כל הלחץ שיר השבוע בכללי: Nelly Furtado - Say It Right סרטון/קליפ השבוע: אין דבר טוב שקרה השבוע: ראיתי הרבה את החבר דבר פחות טוב שקרה השבוע: ג'סי ואני רבנו תמונת השבוע: איך מוסיפים תמונות? ציטוט השבוע: "And all the real people are really not real at all" בטח כולכם ישנים,,,אבל אני עכשיו הולכת לחבר שלי,,,, אז כשתראו את זה בוקר טוב,,,

just adiki

New member
להוסיף תמונה../images/Emo26.gif

בהוספת הודעה יש למטה צירוף קובץ.. את לוחצת על זה ואז על עיון ומוסיפה את התמונה/קובץ שאת רוצה..

למעלה