סוף-סןף...

LoLo16

New member
../images/Emo65.gifסוף-סןף...../images/Emo65.gif

העליתי את הספיישל באתר...
אני אשמח אם תגידו לי מה אתם חושבים
תודה רבה לכל מי שעזר לי בתמונות, קטעים, טקסטים וכו'
הספיישל

../images/Emo45.gif../images/Emo72.gif

יפה, מרגש, מושקע, מצויין יוקרתי [?], איכותי [?] ועוד הרבה דברים

Rakbeisrael

New member
../images/Emo45.gif יצא מעולה../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

אוקיי והנה כמה הארות\ הערות\ שטויות:
ממש אהבתי איך התאמת את העיצוב והצבעים באתר הספיישל
גם העמוד ש קטעי הוידאו יצא טוב, אבל יש קטעים בהם התמונה שמופיעה לא שייכת לסרטון עצמו
הכניסה לאתר יצאה מעולה (ראיתי שבסוף הצלחת למצוא תמונה טובה
) אבל יש בעיה קטנה- אם לוחצים על "כניסה דרך הסרטון", בסיומו מופיע הכפתור של "לאתר", אבל הוא מוביל לאותו עמוד התחלתי של בחירה: "כניסה דרך סרטון או "כניסה ישירה לאתר"... סה"כ ממש אהבתי

ווווואאווווווווו! (זה עמיתוש) ../images/Emo12.gif.

מ-מ-ש יפה. איזה קליפ מדהייים (אני מבין למה לא לקחת את שלי
). באיזה תוכנה עשית אותו דרך אגב?
. בקיצור.. ממש מדהים - כל הכבוד!
.

LoLo16

New member
תודה לכולם ../images/Emo140.gif ולעמיתים: ../images/Emo8.gif

עמית (רקבישראל)- לא היו לי תמונות מכל קטעי הוידיאו ולא היה לי כוח להכין אותם אז פשוט שמתי תמונות דומות..
הכניסה דרך הסרטון שלך באמת מובילה לדף הראשי, לא שווה לטרטר אותך בשביל לתקן כתובת וזה גם לא כל כך נורא, נכון?.. עמית(וש)- עשיתי את הקליפ ב-ulead video studio, אבל היא לא תוכנה שווה במיוחד..
בקשר לקליפ שלך- רציתי לשים אותו (שים לב שהכותרת בעמוד היא קליפי|סדגש סיום), אבל לא מצאתי אותו, וגם היית דיי מעוצבן שאמרתי לך שאני רוצה לשים אותו בספיישל, אז ויתרתי..
אם אתה רוצה שהוא יהיה שם, אז אני אשמח מאוד

עמיתוש

New member
סליחה שהייתי מעוצבן ../images/Emo4.gif.

זה היה אחרי סדר מזעזע, בלשון המעטה. ולא, אין צורך שתשימי את שלי, אלא אם כן את רוצה כי זה סתם יעשה לך עוד עבודה
. נ.ב - הקליפ שלך גרם לי לדיכי רציני, אבל הוא פשוט מ-ד-ה-י-ם
.

LoLo16

New member
סלחתי ../images/Emo8.gif

אני ממש רוצה לשים את שלך, וזה ממש לא הרבה עבודה. יש לך כתובת לקליפ?

עמיתוש

New member
ס-ב-ב-ה ../images/Emo6.gif.

http://www33.brinkster.com/amitush/nifradnu.swf אבל כרגע אני עובד על אחד חדש, יותר מושקע
.

עמיתוש

New member
ס-ב-ב-ה ../images/Emo6.gif.

http://www33.brinkster.com/amitush/nifradnu.swf אבל כרגע אני עובד על אחד חדש, יותר מושקע
.

עמיתוש

New member
נ.ב- אני עובד עכשיו על קליפ פרידה

אחר שלי, שכולל את השיר שהחלטתם שהוא יותר מדי עצוב - הקיץ האחרון.

Human Nature

New member
הביקורת שלי ../images/Emo13.gif

קודם כל, זה פעם ראשונה שהייתי באתר שלך, והתרשמתי ממש לטובה. הוא מאוד מסודר, רק חבל שהשרת כל-כך איטי
בכל מקרה, אחרי ששלחת לי באייסיקיו, הסתכלתי על הקליפ. הוא חביב מאוד, ואני מניח שאם זה היה בפורמט טלוויזיה אני הייתי מאוד אוהב אותו, אבל אנחנו במחשב- והקליפ ארוך. השתמשת בכל השיר, ועשית לעצמך עבודה קשה מדיי לאמצעים הטכנים שלך- את צריכה לעניין במשך שלוש דקות אותי. לא ממש הצלחת. בהתחלה היה חביב, אבל כל קטע שלקּטת היה ארוך מדיי, ומעייף- בעיקר כי סתם רואים אותם, ולא שומעים אותם גם. בכל זאת, גם כל הכבוד על ההשקעה והמוכנות, וגם על זה שזה יצא חביב פלוס

כן, בדיוק- מסכים: ../images/Emo16.gif

אי אפשר להשמיע רק שיר בשלוש וחצי דקות ולהראות וידאו בלי להבין על מה מדברים... לפעם הבאה- צריך לנסות ליצור קשר בין השיר לבין המילים, ולשמוע גם חלק לפחות ממה שהם אומרים.
ניר

LoLo16

New member
אני יודעת....

רציתי לעשות את זה, אבל התוכנה שעבדתי איתה לא איפשרה את זה מבלי שזה יישמע נורא. עכשיו אני עובדת עם תוכנה אחרת כך שהקליפ הבא אמור להיות טוב יותר

למעלה