סוכות

../images/Emo65.gif סוכות ../images/Emo65.gif

הגיע חג סוכות. מקווה שכולם הכינו את כל הקישוטים ועכשיו אתם בשיא הבישולים
אני יוצאת לי לשווקים לרכוש כמה פיצ'פקעס נחוצים
שיהיה יום חביב ונחמד לאלה שגרים בדרום לא לשכוח לקחת מיטרייה
הבטיחו שם גשם בוקר טוב לכוווולם רק טוב!!!

ניקו 45

New member
חג סוכות שמח ומהנה לכל בעלי התקווה../images/Emo82.gif

מאחל לכל בעלי התקווה ועם ישראל חג סוכות שכולו טוב וברכה . שתהיה קורת גג מעל ראשו של כל אחד ואחד וסכך הסוכות יתחלף במעון של קבע ויציבות לכל נזקק ודורש . מחרוזת שירי חג הסוכות

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif פלומקלההה../images/Emo124.gif

פלומקלהההה מתבקשת להגיע לסוכה. ריבת אתרוגים ממתינה לך שם עם עוד כמה תופינים רק טוב!!!

paloma blanca

New member
הגית באיחור קל ../images/Emo9.gif

נשארו תופינים או שניקו חיסל את כולם?

ניקו 45

New member
לזה קוראים איחור קל ? ../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif

לא ידעתי עצמי מרוב עצבות .... ורק מזכירים כמה תופינים את פתאום מגיחה
בטח שהשארתי לך כמה ... אגב : לפני יומיים סיימתי לייצר את בת דמותך ויצא לי מדהיםםםםםם כשאצלם אביא זאת לכאן .

ברק 188

New member
סוף כול טוב קבלתי פס מהאישה להגיע לסוכה

לולב והדס ערבה ואתרוג זה שאין לו כלום וזה שיש לו הכול לאחד יש טעם ויש ריח והאחר יצא מכאן ומכאן קירח וכמו בחיים האמיתיים הרוב הם הביניים יש להם זה או זה אך לא השניים ובסוכות את ארבעת המינים לוקחים ואותם ביחד מצרפים וברכה אחת נושאים על המכלול בשעת משבר בשעת צרה בשעת רצון בשעת תפילה נישא ברכה ואת כל העם נכלול עשיר או מעמד הפועלים כמו גם ארבעת המינים ביום פקודה מתאחדים וביחד מתפקדים לעולם של שתוף ואחווה לעולם של התקוות הגדולות ידידי וידידותי עד בלי די בתקוות שתבורכו בכל הברכות, בריאות ואושר ועוד הרבה שנים טובות, ובסכות גם מזכרים לולב והדס ערבה ואתרוג זה שאין לו כלום וזה שיש לו הכול לאחד יש טעם ויש ריח והאחר יצא מכאן ומכאן קירח וכמו בחיים האמיתיים הרוב הם הביניים יש להם זה או זה אך לא השניים ןמוסיף לכם... שיר שהוקלט בסוכה בירושלים בשנת 1986 . הינו לפני כ 24 שנים נהוון ? איך שבזמן עובר...ומהר ןמוסיף לכם הבא רק... שיר שהוקלט בסוכה בירושלים בשנת 1986 . הינו לפני כ 24 שנים נהוון ? איך שבזמן עובר...ומהר

נעים לי ביום חול בחג ובמועד עם כותבי התקוות,

רגע לפני לפני שאני הולכת לשבת בסוכ,, אני רוצה להגיד !!!!!! חג שמח,,,,,,,,

paloma blanca

New member
חג שמייח לכולם../images/Emo24.gif

היום עבר בטיגונים ובישולים למרות שאני בכלל לא מארחת
נחתה עלי מוזת נקיון המקרר לתוך הסירים
הסוכה מוכנה אך הקישוט יחכה למחר בבוקר
חג סוכות שמח לכולם

תשרי55

New member
חג סוכות שמח לכולם

חזרתי היום מאילת הרחוקה,כמה כיף היה להיות שם,מזג האויר ממש נעים והיה פשוט נפלא מאחלת לכולם ערב חג יפה ומשח

חג שמח לכווווולם

הסוכה מוכנה השולחן ועליו שלל התופינים מסודרים הברכות נאמרות והזמירות ברקע. שיהיה חג שמח לכוווולם
רק טוב!!!

למעלה