נועם ; אלה ; מאי

../images/Emo65.gif נועם ; אלה ; מאי

פגשנו אתכן וירטואלית דרך אמהותיכן והתרגשנו מכל סיפור וסיפור של כל אחת מכן. גדלתן לאט לאט בדרך שלכן שמענו , התעדכנו , והתרגשנו בגללכן. ועכשיו הגיעה העת והדלת הביתה נראית קרובה באמת. תמשיכו לספק לנו חוויות מרגשות אך הפעם מהבית , ולא מהפגיות

ayelet i

New member
../images/Emo24.gif מחשבות...

ישבתי בימים האחרונים והסתכלתי על נועם.
לפני שבוע היא בקושי אכלה 5 סיסי וגם אז הורידה סטורציות בגלל המאמץ... היום היא מתעוררת לקראת שעת האוכל, מכניסה ידיים לפה, מחפשת אוכל, לפעמים בוכה - ומחסלת את הבקבוק בדקות ללא כל בעיה...
עד לפני זמן מה היא היתה עור ועצמות - ואני פחדתי ללטף, שלא להכאיב לה - היום אוכלת אותה בנשיקות - בפולקעס, בלחיים...
עד לפני מס' שבועות היא היתה עושה ברדיקרדיות פה ושם - ואני תהיתי מתי הן יעלמו. היום אנחנו ללא מדבקות, אין בהן צורך ומד הסטורציה מצפצף רק כשהיא מזיזה את היד והוא מתקשה לקרוא...
עד לא מזמן העיניים שלה היו שקועות עמוק בתוך פרצוף רזה - והיום הן מביטות בי בעניין בשעת הארוחה, כשאני מדברת אליה... הייתי מוותרת בלי הנד עפעף על השבועות האחרונים אבל אם קרה מה שקרה - אז מרגישה ברת מזל. כי הורים לתינוק שנולד בזמן לא מסוגלים להעריך את הדברים הקטנים (קטנים???...) כמו שאני (אתם...) מסוגלים - נשימה, מציצה, ספיגת אוכל, אכילה, בכי כשהם רעבים... כל אותם דברים שתינוק שנולד בזמן עושה באופן טבעי - והם למדו. לאט לאט. אז יושבת ומסתכלת עליה היום - ועדיין לא המציאו את המילים שיוכלו לתאר את האושר שלי...

איילת יקרה ../images/Emo24.gif

כל מילה שלך ז-ה-ב , בחיי, התברכת בכושר ניסוח מופלא וחם כ"כ , פשוט תענוג לקרוא
. טוב, את כבר יודעת שאני מחכה (כמו כולם) בכליון עיניים להודעה על שחרור הילדונת מהפגייה והתאקלמותה ב
....ומקווה שזה יתרחש בקרוב מאוד. מתה מגעגועים
ובינתיים שולחת 1000
ות + זר
ים מכל ה
מהדודה.... נ.ב === גלי - ההודעה שלך פשוט יפהפייה

חברים יקרים- מה עם לישון?

באמת איילת, את צריכה לאגור כוחות. בלידה רגילה מדברים על התקשרות איטית יותר של האבא לילוד. במקרה שלי אני יודע שהפגות הוציאה אותנו מהסטטיסטיקה. כבר מהיום הראשון התקשרתי אל איה. אמנם לא הרגשתי אבא ישר אבל גם זה בא. כשאני נזכר- אני מזדעזע. נזכר בבדיקות כל בוקר, סיבוב רופאים, כל המוניטורים, עליה של 7 גראם ביום ויציאה של 20 גראם שדופקת הכל. החלוקים. אחוזי האויר. בואו הביתה. די לפגיות!!! חג החרות!!!!

למעלה