מפגש פורום

syair

New member
../images/Emo65.gifמפגש פורום

אז כמו שכבר כתבתי בשרשור של הטיול, שהתבטל בסוף. נראה לי שכדאי לעשות מפגש פורום, ואני מריץ את השרשור הזה לראות כמה אנשים מעוניינים לבוא. אם אנשי המרכז לא מפחדים להצפין קצת, אפשר לעשות את המפגש אצלי בבית בחיפה, והתוכנית האמנותית כמו שכבר כתבתי בהודעה קודמת, שקישור אליה מצורף כאן.

ORIKA

New member
אני רוצה...../images/Emo24.gif

אפשר אולי בפורים,סלע? הרי לכולם יש חופש

syair

New member
מתי פורים?../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif

אפשר אם אתם רוצים לעשות את זה בפורים. ובאיזה תאריך בדיוק יוצא פורים בשבוע הבא?

עוזיג

New member
אחלה

נראה לי שמפגש בפורים יהיה נחמד,בעיקר בגלל שאז רובנו (אם לא כולנו) נהיה פנויים יחסית מעבודה/לימודים ושאר עיסוקים.

syair

New member
דרך אגב אתם לא מכירים

את "מתי פורים?" שכחתי באיזה תוכנית זה היה, אבל אני זוכר, שתשובה הראו את תרנגולי ההודו אומרות דרדרדרדר (אדר).

shaishoo

New member
סבבה

לי אישית יותר נוח שלישי, ויום רביעי למי שלא יודע זה יום פטריק הקדוש, אותו קדוש נוצרי שאחראי להבאת הנצרות לאירלנד, ובשבילי תירוץ נהדר לקפוץ לפאב עם חברות אירים ולשתות .... SLANJAVA תומר

syair

New member
אז בואו נעשה (מסיבה)

את זה ביום שלישי בערב, נראה לי גם שיום אחרי זה, זה שושן פורים, ומכיוון שלחיפה אין חומה. אנחנו לא חוגגים את שושן פורים בעיר. אני דרך אגב ביום פטריק הקדוש לפני שנתיים, הייתי במסיבה בגילדפורד, שבמחוז סארי באנגליה. איך הם חוגגים? בשתייה וזיקוקים, ויש מדורה ענקית, וכמה חבל שלא צילמתי.

syair

New member
תגיד איזה פרטים

אתה רוצה לדעת? תסתכל בקישור להודעה הראשונה. גם משהו ששכחתי לשאול. מה בנוגע לכיבוד? רוצים שנזמין פיצות או כל רעיון אחר? אני חשבתי על כיבוד אותנטי מהמדינות בהם טיילנו, אבל זה נראה קצת מסובך.

syair

New member
זמנים ומקום

חשבתי על 8 בערב, ובחיפה בבית שלי, שנמצא ליד הטכניון.

syair

New member
באיזה מקום

לומדים בפורים? לפי מה שאני יודע בכל האוניברסיטאות יש יום אחד חופש בפורים.

עד כמה שאני יודע...

ותמיד אני עלול לטעות :) אין לי חופש... לפחות לא עד פסח :) למרות שאני מתחיל להצטער שלא לקחתי שנה חופש...אבל זה יחקה לסוף הלימודים:)

למעלה