מזל טוב

bLAck hALo

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

היום יום-הולדת, היום יום-הולדת, היום יום-הולדת, לגלי היום יום-הולדת, היום יום-הולדת, היום יום-הולדת, לגלי חג לה שמח וזר לה פורח היום יום הולדת לגלי
מאחלת לך יקרה שיהיה לך את כל אשר תרצי ותצטרכי בחיים שילוו אותך בחיים הרבה אנשים שאוהבים ודואגים לך
הרבה מזל טוב בריאות ואושר ואת כל הטוב שבעולם! שתמיד תיהיי מלאה בארנרגיה וחיוך על הפנים :)
אז המון המון המוווווון ברכות לבביות קטנות וגדולות
המום אהבה, נשיקות וחיבוקים! תחגגי כמו שצריך! תהני! ובזמן שאת עושה את זה.. תיזהרי :] מזל טוב בייב!

angela12

New member
מזל"ט!!!!!!!!

[אך פעם ראינו מטוס, אז מישהו אמר "היי מזל"ט" וחברה שלי אמרה "מה?.. מזל טוב?" חח אוי ילדי פורומים] טוב אז הקיצר, לגלוששש!! שיהיה לך יומולדת מאגניב 14 זה גיל מאגניב כי אפשר לעשות בו מלאא דברים [לעלות על מתקנים מאגניבים בלונה פארק, לראות סרטים ללא השגחת הורים] תעשי המון כיף בחיים, ותיזכרי שחיים רק פעם אחת, תעשי דברים בדרך המיוחדת שלך ושימי על כולם....טוב נו,פס. אז שיהיה לך אושר ושימחה, שלא תיתקלי בילדים מתלהבים, ובעיקר, תהני מהחיים!!!

Pic n Roll

New member
מזל טובב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

Pink Angel1

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

גלי
אחותי!!! שיהיה לך יומולדת 14 שמח! שתזכי לאושר בחיים ותקבלי הרבה
ו
שתמיד יהיה לך חיוך על הפנים
וזהו נראה

Rot In Piece

New member
אם אני לא טועה יש היום מומולדת ל...

ג
ל
י
<galileho>
מזל טוף
עד 975497354 שנה
אושר ועושר בריאות וכול הדברים הבנאלים..חח
תהני מהחיים כמה שיותר..

Rot In Piece

New member
אופס..לא ראיתי שכבר פתחו שירשור כזה

טוהר תחבר אותם בקשה..
טנקיו מראש

לינקנית

New member
מזל טובבבבבבבב מואהההה כפרע עליך

מזל מזל מזל מזל מזל טוב טוב טוב טוב

אוי מזל טוב בובה

גלילילי חח מזל טוב עד 120 בובה ושכל מה שתרצי יקרה שיקרו לך רק דברים טובים ושתמיד תהי מאושרתתת ובגלל שאני זוכרת שאהבת את זה אז קבלי----->

galileho

New member
חחח אכן אוהבת ../images/Emo9.gif

יווו... מישו פה באמת קורא את ההודעות שלי
סתם ...

®NuLy®

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל"ט../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב יומולדת שמח עד 3509537209463709 שנה, לא שנה פחות! שתגשימי את כל חלומותייך! ושלעולם לעולם אל תפסיקי לאהוב את אמינם

KingpinEX

New member
../images/Emo140.gifמזל"ט טוב!../images/Emo140.gif

עד 240 שנה ועוד קצת, הרבה אושר (עדיף לא מסמים [אבל גם זה לא רע]), מלא דברים טובים, והכי חשוב שתמשיכי חשמוע את אמ.

galileho

New member
טודע לכולם ../images/Emo24.gif

טודע טודע טודע זה באמת משמח
טוהר תכתוב לי מזל טוב או שאני שובתת

galileho

New member
טוהר...

אני יודעת שהיית פה כי סדרת שרשורים ולא אמרת לי מזל טוב ונעלבתי
למה אתה לא אוהב אותי

למעלה