מזל טוב

../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo65.gif

מזל טוב למנהלת הראשונה שיצאה מהפורום הזה, הלוא היא מנהלת פורום ביטלס וכותבת ותיקה בפורום הזה: another girl אז המון מזל טוב לילדה האחרת שחוגגת 21 אביבים. יאללה תנו לה במזל טוב...

noosh

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gifמזל טוב!!../images/Emo168.gif

המון מזל טוב לך!!!! שתהיה לך שנה מאושרת והרבה הרבה שמחה וחיוכים וכיף!! וכמובן הרבה מוזיקה

בקשה מהמנהל*ים*

איך ההודעה הזאת הגיעה לשרשור הזה? שרשור יום הולדת התערבב קצת עם השרשור הזה...

מה זה?

אני כתבתי הודעה בשרשור *תקליטייה שוביניסטית* על ההודעה הזאת שאיכשהו הגיעה לשם, ועכשיו ההודעה חזרה לכאן, הקפיצה את השרשור הזה, ומחקה או לפחות אני לא רואה את השרשור *תקליטייה שוביניסטית*. מה קורה פה?

הייתה היום תקלה בפורום

כתוצאה מכך זזו כמה הודעות בפורום למקום הלא נכון, בעזרת כמה מבכירי הפרדס הצלחנו לתקן את הטעון תיקון, ובא לפורום גואל

SickAgain

New member
מזל טוב ושיהיו לך עוד הרבה..

ימי ביטלס שמחים מאושרים!!! You say it's your birthday It's my birthday too--yeah They say it's your birthday We're gonna have a good time I'm glad it's your birthday Happy birthday to you. Yes we're going to a party party Yes we're going to a party party Yes we're going to a party party. I would like you to dance Take a cha-cha-cha-chance I would like you to dance Dance You say it's your birthday Well it's my birthday too--yeah You say it's your birthday We're gonna have a good time I'm glad it's your birthday Happy birthday to you.

Sith Master

New member
מזל טוב../images/Emo19.gif

כבר אוחלת בשני הפורומים האחרים... אבל את אומרת שזה היומולדת שלך זה גם היומולדת שלי- יאפ הם אומרים שזה היומולדת שלך אנחנו הולכים להנות אני שמח שזה היומולדת שלך יומולדת שמח לך כן אנחנו הולכים לעשות מסיבה מסיבה כן אנחנו הולכים לעשות מסיבה מסיבה כן אנחנו הולכים לעשות מסיבה מסיבה אני רוצה שתרקדי -- יומולדת קחי צ'ה-צ'ה-צ'ה-צ'אנס אני רוצה שתרקדי -- יומולדת תרקדי את אומרת שזה היומולדת שלך ובכן זה גם היומולדת שלי- יאפ את אומרת שזה היומולדת שלך אנחנו הולכים להנות אני שמח שזה היומולדת שלך יומולדת שמח לך

למעלה