מזל טוב לבן ישוע

salt of earth

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לבן ישוע../images/Emo149.gif

היום חבר הפורום היקר SON OF JESUS מציין את יום ההולדת שלו. הבא נאחל לו הרבה מזל טוב, הצלחה, שמחה, והרבה גדילה באמונה...
אני מאחלת לך שתמצא את הדרך שאותה אתה מחפש ושאלוהים ידריך אותך תמיד, שתצליח בכל תחום שתרצה, שתרגיש יותר טוב מאשר הרגשת כאשר כתבת את ההודעה בפורום ההוא ותזכור תמיד שתמיד חייבים למצוא את האור בסוף המנהרה وكل سنة حلوة مع يسوع

lion 7

New member
חג שמח עזיזי בן יסוע

הרבה אושר והרבה הצלחה בחיים , תזכור שישוע בא לנזקקים כמונו , אנו גוף אחד במשיח , ומה שעובר עליך כמו שמחה או כאב , אנו מרגישים את אותו דבר , תפילה מאחיך שלא ראית , אולם מאחל לך שתפתח הדלת לשמחה . וישוע חי ורצונו שרק תבקש ממנו עזרה .. ‏יסוע יבארכך וימלא את חייך בשמחה הרצויה ,,, ‏בהצלחה אחי היקר..

che guevara85

New member
מזל טוב בן ישוע../images/Emo24.gif

מאחה לך המון הצלחה, בריאות, שמחה, אושר והרבה אמונה עד 120 אינשאללה.

מזל טוב לך עד 120

שתחייה אותם באמונה בישוע .... ואז יהיה לך האושר והעושר והסיפוק ואם יש לך בעיות אני מעודד אותך לסבול למען ישוע ולקרוא יותר בספרו הקדוש ושם תמצא נחמה גדולה אבל הפיצוי תאמין שהוא בדרך ויגיע בזמן הנכון תבורך בשמו

michaeld1

New member
מזל טוב בן ישוע עד 120

רק אושר, אמונה ושמחת חיים. מזל טוב.

מה הרע בעושר אחי?

אם יש עושר בחיים זה מאלוהים תסתכל איך אלוהים עשה עם איוב נתן לו להיות עשיר חאוד וגם בנות יפות מאוד גם היופי מאלוהים אבל איך אנחנו משתמשים בברכו אלוהים איתנו שהוא נותן לנו אולי נשוויץ ונתגאה בכף או ביופי ... אז זה רע כאשר אנחנו חיים עם ישוע יתברך שמו אנחנו יורשים כל אוצר שבשמיים או על האדמה עם ישוע המלך המשיח תחיה איתו יתן לך הכל

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifכולם הגיעו והחתן לא בא?../images/Emo4.gif

מזל טוב לבן ישוע הנעדר

SON OF JESUS

New member
הנה הגיע החתן

מלח הארץ תודה יקרתי על פתיחת השרשור וסורי על זה שנעלמתי ולא הגבתי ואני מודה לכולם על הברכות והקדשות אני באמת מעריך את זה מכל הלב ארב ירעאקו

salt of earth

New member
אהלין... סוף סוף

יום הולדת שמח שיהיה לך.. ומאחלת לך ימים טובים יותר

למעלה