מזלל טוב ל..

../images/Emo65.gifמזלל טוב ל..../images/Emo65.gif

לשייירה הנננסיכה שליי ,,
שירושש עולם שלי שיהיה לך מזל טוב אני אוהבת אותך הכי בעולם תהניי מהיום הזה כי זה היום שלך ורק שלך
אוהבת אותך הכי הכי שיש
בננות תברכו
היא בטיול שהיא תחזור היא תירא חהחה :] יום טוב

שירה [: ..

מהממת שלי ( : אני כל כך שמחה שהכרתי אותך , שהכרתי מלאך , מהשמייייייים [: כן כן , מלאך ! את המלאך שלי :) המלאך היפה שלי [: אני אוהבת אותך הכי שיש אהובתי . את ? החיים שלי , תביני . את אחת ה = חברות = ואני כ " כ אוהבת אותך , 3 > את לא מבינה כמה.. את פשוט הכל [: קיצר תימייייק שלי, אני רוצה לאחל לך , את הכי טוב שבעוווווולללללםם ( ; !!! שיהיו לך תחיים הכי מאושרים , תחיים הכי יפים !!!!!!!!!!!!!!! [; שתמיד , אבל תמייייייד תצחקי ותחייכי .. כי את ? הכככיייי יפה בעולם שאת מחייכת ושמחה [: הרבה אושר ועושר בריאות וכושר D ;;;; והרבה הצלחה בלימודים [ ; * כפרעלייך , אני אוהבת אותך , הכי הכי הכי הכי הכי שיש ! [: כמה עוד אפשר להסביר לך ? הא ? הא ? שאת החיים שלי , בלעדייך אני כלום , פשוט כלום . אני = 0 = בלעדייך ..... עגול כזה \: תווודה על כל העזרה התמיכה והאהבה שלך , ! 3 > אח כמה שאת יפה [: והיום זה היום שלך -7.6 !!!! [: היום המאושר שלך , תהני הכי שבעולם היום , ושתהייה לך תיומולדת הכיי כייפית שיש 3 > אני = ב ח י י ם = לא אוותר לך , וגם אם נריב ?! תזכרי תמיייייד , שאני אוהבת אותך הכי בעולם :) אבל הכי - !!!!! 3 > אני לא יכולה שנייה בלעדייך .. [ ; אין כמוך בכל העוללללללם , :) אני אוהבת אותך תימי שמן שליייייי מזל טוב אהובי 3 > . עד 120 שנה [: ..

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifתתתתתומי , כפרתי [ :

יא כפררררה אני עלייך [ : תודה אהבה שללי . P;[ יאיאיייי , :) איזה מאמי את . P; תודה חיימשלי D; את חייבת לי עיצוב בשין D; סתם D;

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifחחח מה אכפת לי תעשי מה שבא לך D;

את יודעת תסיסמא נכון ?.

ואם זה לא ייצא יפה ><

חח נו מה אני יעשה עד שאני אמצא תמונה יפה תגמר לך היום הולדת \: ולא אנ'לא יודעת..

../images/Emo42.gif מזלללל טווווב :][:

אני חייבת לעוף, אני ארשום עוד מעט ברכה יפפה.. אבל זללל טוווב P:

lililulu

New member
שירה הכרוב :)

שיהיה לך המון מזל טוב תהני מהיום המיוחד הזה כי זה היום שלך תחייכי - העולם יחייך אליך חזרה תאהבי - העולם יאהב אותך חזרה וכל השיט הזה [סתם
] בקיצור יומולדת שמח עד 1234567890 ושכשתגיעי לגיל הזה עדיין יהיו לך שפתיים סקסיות כמו עכשיו
אוהבת:]

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifעמית הערמומית DDDD ;

חחחחחחחחחח תודה יא דווובי, והן לא סקסיות כלל וכלל D; חברות שלי לא אוהבות אותן, וגמאני לא D; זהו עמית קטנטנה לכי לישון D;

../images/Emo108.gifשירהה מזל טובב:]

מזל טוב עד 120!
אני מאחלת לך הרבה בריאות אושר ועושר והצלחה בחייםם!!!
תישארי ילדה כזאת חמודההה ואל תישתני אף פעם אם תישתני אז רק לטובהההה:] אוהבת, מריה.

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifנווווופרי שלי , :)

תודה חיימשלי כמה שאני אוהבת אותך את לא מבינה . P; אוהבת אותתתך הכי הכי שיש. ((((:)

../images/Emo20.gifאיזה כיף היה לישמוע תקול שלך שעה וחצי +-

כמממה אני אוהבת אותך מזל טוב :] וזזה היום שלך תהניי בו ,:]]]] מאוהבבת לך בטוסיייקון

למעלה