כולם לגוג ביחד עם שיריי כל האונגרים הקייזרמנים והלוסטיגים תחגגו שירי בגמררררררררררר
M muminsss wife New member 20/5/05 #1 ../images/Emo65.gifכולם לגוג ביחד עם שיריי../images/Emo65.gif כל האונגרים הקייזרמנים והלוסטיגים תחגגו שירי בגמררררררררררר
../images/Emo65.gifכולם לגוג ביחד עם שיריי../images/Emo65.gif כל האונגרים הקייזרמנים והלוסטיגים תחגגו שירי בגמררררררררררר
K KiShKooSh New member 20/5/05 #2 כל האוגנרים קופצים רוקדים../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif כל האוגנרים קופצים רוקדים כל האוגנרים קופצים רוקדים מרימים את הברכיים גבוה לשמיים (ואז נופלים )
כל האוגנרים קופצים רוקדים../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif כל האוגנרים קופצים רוקדים כל האוגנרים קופצים רוקדים מרימים את הברכיים גבוה לשמיים (ואז נופלים )
M muminsss wife New member 20/5/05 #3 כל האונגרים על הרגלייםםם../images/Emo65.gif אני רוצה לראות ידייםםםםםםםםםםםםםםםםםם
M mary17 New member 20/5/05 #5 כל הלוסטיגים קופצים רוקדים../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif או שלא
א אוהבת את עפר New member 20/5/05 #6 שירי בטוח מנצחת.. היה לי חיזיון.. לא יודעת אתם מכירים את זה שאתם סתם בסבבה שלכם, ופתאום קופצת לכם תמונה? אז קפצה לי תמונה של חגיגות וזה וכולם אומרםי שירי מיימון ניצחה בארוויזיון אמן שזה יתגשם GO SHIRI
שירי בטוח מנצחת.. היה לי חיזיון.. לא יודעת אתם מכירים את זה שאתם סתם בסבבה שלכם, ופתאום קופצת לכם תמונה? אז קפצה לי תמונה של חגיגות וזה וכולם אומרםי שירי מיימון ניצחה בארוויזיון אמן שזה יתגשם GO SHIRI